CELEBRITIES

Η Dakota Johnson παίρνει θέση για το χάος που επικρατεί στις ΗΠΑ: «Ξυπνήστε! Και μείνετε αφυπνισμένοι»


The Jennettes

4 Ιουνίου 2020

Η Dakota Johnson παίρνει θέση για το χάος που επικρατεί στις ΗΠΑ: «Ξυπνήστε! Και μείνετε αφυπνισμένοι»

Όλο και περισσότερες διασημότητες του Hollywood παίρνουν θέση για την καταστροφική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς.

Η διάσημη ηθοποιός, Dakota Johnson, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μηνύματα, τονίζοντας τα θέματα του ρατσισμού και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ. «Είναι παιχνίδι του μυαλού, τρομακτικό και είναι εντελώς απαράδεκτο κάθε άνθρωπος να φοβάται για τη ζωή του ή να χάνει τη ζωή του λόγω του χρώματος του δέρματός του. Αρκετά πια! Ας ξυπνήσουμε και ας μείνουμε ξύπνιοι στην πραγματικότητα αυτού του κόσμου και την ύπουλη ασθένεια του ρατσισμού και της διεφθαρμένης κυβέρνησης», έγραψε.

https://instagram.com/p/CA8haQxhLQN/

«Ας αυξήσουμε την ευαισθητοποίησή μας. Ας δράσουμε ειρηνικά. Βγάλτε τους διεφθαρμένους πολιτικούς εκτός γραφείου. Ας εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας και ας εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας. Πέρα από αυτήν την εβδομάδα ή αυτή τη χρονιά ή αυτή τη ζωή, για πάντα και για πάντα να έχουμε τη γνώση, τη συμπόνια, την ισότητα και την ενότητα. Φωτίστε τις καρδιές γύρω σας με μια πιο σοφή και ηθικά εξελιγμένη ανθρώπινη στάση», συνέχισε.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.