CELEBRITIES

Όταν η Jennifer Lopez κάνει twerk, όλα τα βλέμματα είναι επάνω της και πρώτο εκείνο του άντρα της


The Jennettes

25 Ιουνίου 2020

Όταν η Jennifer Lopez κάνει twerk, όλα τα βλέμματα είναι επάνω της και πρώτο εκείνο του άντρα της

H Jennifer Lopez φημίζεται για τις εντυπωσιακές χορευτικές της κινήσεις, καθώς και για τη θηλυκότητα, που συνδυάζει μοναδικά με το κομψό στιλ. 

Διαθέτοντας εκπληκτικό σώμα στα 50, η star αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα video στο Instagram, όπου επιδεικνύει τις ικανότητές της στο twerking και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το στιγμιότυπο προέρχεται από παλαιότερη συναυλία που είχε δώσει η Lopez ενώ ο πιο πιστός fan των κινήσεων της φαίνεται να είναι ο Alex Rodriguez αν κρίνουμε από το βλέμμα του στο τέλος του video.

https://instagram.com/p/CByddFlpN3x/

Ο λόγος που προχώρησε ωστόσο, η ίδια στη συγκεκριμένη δημοσίευση είναι η έναρξη των ακροάσεων για τον διαγωνισμό χορού World of Dance, καθώς πρόκειται να είναι μία από τους κριτές. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής, η Lopez, όπως κάθε φορά άλλωστε, προκαλεί παραλήρημα στο κοινό, καθώς είναι η επιτομή της ομορφιάς και της γοητείας. 

Η εντυπωσιακή star επιβεβαιώνει μάλιστα, το γεγονός πως το ταλέντο αναδεικνύεται σε κάθε ηλικία χωρίς το τελευταίο να αποτελεί εμπόδιο. Διανύοντας μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, όπως πολλές φορές έχει ομολογήσει, η Jennifer Lopez αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, γιατί αξίζει κανείς να θαυμάζει το ταμπεραμέντο και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά. 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.