CELEBRITIES

Η Charlize Theron θέλει οι δύο κόρες της να μεγαλώσουν σ’ έναν κόσμο πιο δίκαιο


The Jennettes

13 Ιουλίου 2020

Η Charlize Theron θέλει οι δύο κόρες της να μεγαλώσουν σ’ έναν κόσμο πιο δίκαιο

Η Charlize Theron ζητά καλύτερη εκπροσώπηση στο Hollywood επειδή θέλει οι δύο μαύρες κόρες της να «βλέπουν τον εαυτό τους» να εκπροσωπείται τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη «ζωή».

Η ηθοποιός, η οποία συμμετείχε στο podcast του Variety's The Big Ticket όπου συζήτησε για τις φυλετικές διακρίσεις στο Hollywood, αναφέρθηκε και στις δύο υιοθετημένες κόρες της και την ανάγκη τους να «ανήκουν κάπου». «Είμαι μαμά δύο μικρών μαύρων κοριτσιών και θέλω να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο όπου “βλέπουν” τον εαυτό τους, όπου θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι μπορούν να γίνουν ό, τι θέλουν", δήλωσε η Theron. Και συνέχισε: «Θέλω να τους βάλω σε έναν κόσμο όπου αισθάνονται ότι ανήκουν, να μπορούν να λάμψουν και να μπορούν να ζήσουν στο έπακρο».

https://instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

Η Theron είπε επίσης ότι έχει "πολύ ειλικρινείς συνομιλίες" με τα παιδιά της σχετικά με τη φυλετική αδικία εν μέσω των συνεχιζόμενων διαδηλώσεων του Black Lives Matter που συνεχίζουν να σαρώνουν το έθνος.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.