CELEBRITIES

Οι πιο κομψοί άνδρες που είδαμε στο φεστιβάλ Βενετίας: Γοητευτικοί και διανοούμενοι


15 Σεπτεμβρίου 2020

Οι πιο κομψοί άνδρες που είδαμε στο φεστιβάλ Βενετίας: Γοητευτικοί και διανοούμενοι

Τo Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο φέτος συμπλήρωσε 77 χρόνια, ήταν το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και την ακύρωση πολλών μεγάλων events σε όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Cate Blanchett και αρκετοί ακόμα διάσημοι stars του διεθνούς στερεώματος βρέθηκαν εκεί φέρνοντας πίσω στη ζωή μας το glamour.

Kάτω από μέτρα ασφάλειας, οι καλεσμένοι εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και όπως πάντα σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός αυτό το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι τα looks των γυναικών στο κόκκινο χαλί. Και όχι άδικα, αφού οι haute couture δημιουργίες των σχεδιαστών κλέβουν την παράσταση.

Ωστόσο και οι άνδρες που έδωσαν το παρών, δεν παρέλειψαν να εντυπωσιάσουν. Ακολουθώντας την "προσταγή" του επίσημου black tie ενδύματος, πράγματικά ξεχώρισαν με το στιλ και τύπο τους. Εμείς τους εντοπίσαμε και σημειώνουμε ότι εκτός από κομψοί είναι και πολύ γοητευτικοί.

Δείτε τους πιο κομψούς άνδρες του φεστιβάλ Βενετίας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.