CELEBRITIES

H Hailey Bieber κάνει pilates με το σκυλάκι της και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2021

H Hailey Bieber κάνει pilates με το σκυλάκι της και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

Το διάσημο μοντέλο διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα. Γεγονός που οφείλεται τόσο στην εντατική γυμναστική, όσο και στην ισορροπημένη διατροφή. Αυτή τη φορά η Hailey Bieber μάς άφησε να δούμε το workout της και να διαπιστώσουμε πόσο σκληρά προπονείται για να διατηρεί ένα τέτοιο κορμί.

Δεν υπάρχει κανείς που να αρνηθεί πως το σώμα της Hailey Bieber είναι εντυπωσιακά fit. Αν και τα καλά γονίδια συμβάλλουν σε αυτό, το όμορφο μοντέλο γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και φυσικά προσέχει τη διατροφή της. Η ίδια αγαπά τη hot yoga και το hot pilates.

Σε ένα πρόσφατο post λοιπόν στο Instagram, είδαμε τη Hailey να κάνει pilates με το σκυλάκι της αλλά όπως θα δείτε εκείνη έκανε τόσο focus στη συγκεκριμένη άσκηση που δεν την επηρέαζε η γλυκιά παρουσία του. Φορώντας ένα σετ γυμναστικής δείχνει στους fans της πως για να έχει το κορμί αυτό, κάνει αρκετές θυσίες καθημερινά και έχει και σύμμαχο τον σκύλο της.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.