CELEBRITIES

Jennifer Aniston: To φωνητικό tic της στην σειρά «Friends» γίνεται viral στο Tik Tok


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2021

rachel_green.jpg

Η σειρά «Friends» είναι από τα πιο δημοφιλή sitcoms όλων των εποχών και η Jennifer Aniston ως Rachel Green από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες. 

Πρόσφατα ο χρήστης του Tik Tok cts.trphe κάλεσε τους ακόλουθους του να προσέξουν το «φωνητικό tic» που κάνει η Rachel Green πριν από σχεδόν κάθε της πρόταση. Το προαναφερθέν "φωνητικό τικ" είναι πραγματικά απλώς ο τρόπος που η Aniston καθαρίζει το λαιμό της πριν μιλήσει - αλλά το κάνει πολύ συχνά.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το διαδίκτυο έχει εντοπίσει τη φωνητική συνήθεια της Rachel. Οι άνθρωποι αναλύουν την κωμική σειρά για σχεδόν 27 χρόνια, και αυτό είναι μία αρκετά χαρακτηριστική συνήθεια του χαρακτήρα της. 


Όπως πολλοί έσπευσαν να πουν στο Twitter, το tic αυτό είναι περισσότερο μία υποκριτική επιλογή της Aniston για τον ρόλο της Rachel. Επιλέγει να το κάνει όταν δεν αισθάνεται άνετα με αυτό που θα πει γιατί είναι ψέμα ή κάτι αμήχανο. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.