CELEBRITIES

Γιατί ο David Beckham είναι ο απόλυτος σταρ και στην καρδιά των γυναικών


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί ο David Beckham είναι ο απόλυτος σταρ και στην καρδιά των γυναικών
Oι λόγοι που οι γυναίκες αγαπούν τον David Beckham

Ο David Beckham είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν προτού γεννηθεί το Διαδίκτυο την εποχή των tabloid. Ο David Beckham παντρεύτηκε μια τραγουδίστρια μέλος ενός από τα πιο διάσημα 90s girl bands τις Spice Girls. Τα media έχουν από τότε εμμονή με τον David και την Victoria Beckham. Κατά κάποιο τρόπο, όλα αυτά επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο ο David Beckham εδραιώθηκε στην συνείδηση του κοινού. Ένα πράγμα είναι σίγουρο πέρα από το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο.

Κατάφερε και έκανε τις γυναίκες να τον αγαπούν ακόμη περισσότερο για αυτούς τους λόγους.

Είναι γοητευτικός


Προφανώς! Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι όμορφοι αθλητές σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχουν ψηφιστεί όλοι ως «Sexiest Man Alive». Είναι δύσκολο για τις κυρίες να μην το παρατηρήσουν.

Είναι καλό σύζυγος

Αφού παντρεύτηκε και δημιούργησε τη δική του οικογένεια, ο Ντέιβιντ έγινε αρκετά αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας. Έχει ακόμα και τατουάζ με τα ονόματα τόσο της Victoria όσο και των γιων του στο σώμα του.


Αγαπά τα παιδιά του

Από τότε που αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, ο David απολαμβάνει το χρόνο που περνά με τα παιδιά του. Λέγεται ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα βλέποντας την κόρη του να μεγαλώνει μπροστά. Δεν είχε την ευκαιρία με τους τρεις γιους του, καθώς ήταν απασχολημένος με την καριέρα του.

Είναι εργατικός


Ακόμα και μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση συνεχίζει να ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο, όσο και με την μόδα. Επιπλέον σε κάθε ευκαιρία ασχολείται με την φιλανθρωπία.


Όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερος

Μπορεί να έχει περάσει τα 40, όμως ο David Beckham ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ανδρών που με τον χρόνο γίνονται όλο και καλύτεροι. Ίσως έχει να κάνει με τα καλά του γονίδια ή ότι φροντίζει να παραμένει σε φόρμα.

Eίναι fashion icon


Εδώ και χρόνια, το στιλ του είναι σημείο αναφοράς. Είτε ήταν τα διαφορετικά χτενίσματα του, τα ρούχα που φοράει, το βερνίκι νυχιών του ή ακόμα και τα εσώρουχά του. Στις κυρίες αρέσουν οι άνδρες που ξέρουν να ντύνονται και περιποιούνται την εμφάνιση τους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.