CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: Ψηφίστηκε ως ο πιο sexy φαλακρός στον κόσμο


The Jennettes

30 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας William: Ψηφίστηκε ως ο πιο sexy φαλακρός στον κόσμο
Πρίγκιπας William: Ψηφίστηκε ως ο πιο sexy φαλακρός στον κόσμο

Ο πρίγκιπας William αναδείχθηκε ως ο «πιο sexy φαλακρός άνδρας στον κόσμο» με βάση μια έρευνα που διεξήγαγε η Longevita, μια εταιρεία χειρουργικών καλλυντικών που παρέχει μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Φυσικά η είδηση έκανε το γύρο του internet και τα σχόλια ποικίλουν. 

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Sun τα αποτελέσματα της έρευνας βγήκαν αναλύοντας sites, αναφορές και σελίδες που βρέθηκαν στις αναζητήσεις Google με τη λέξη "sexy".

jenny.gr
Prince: Oι πιο iconic εμφανίσεις του on stage

Με βάση την έρευνα το όνομα του Δούκα του Cambridge αναφέρθηκε 17,6 εκατομμύρια φορές. Στην πρώτη δεκάδα, μετά τον πρίγκιπα, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Mike Tyson και στην τρίτη θέση o πρωταφωνιστής του "Fast & Furious", Jason Statham.

Ακολουθούν κατά σειρά ο ράπερ Pitbull, ο Michael Jordan, ο μπόξερ Floyd Mayweather, ο John Travolta, ο Bruce Willis, ο Dwayne "The Rock" Johnson και ο Vin Diesel.

https://www.youtube.com/watch?v=T87I_vhH_8U

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.