CELEBRITIES

Brad Pitt – Angelina Jolie : Το διαζυγιό τους θα είναι από τα πιο ακριβά του Hollywood


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Brad Pitt – Angelina Jolie : Το διαζυγιό τους θα είναι από τα πιο ακριβά του Hollywood
Brad Pitt – Angelina Jolie : Το διαζυγιό τους θα είναι από τα πιο ακριβά του Hollywood

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν χωρίσει από το 2016 αλλά το διαζυγίο τους δεν έχει βγει επίσημα αφού εκκρεμούν να λύσουν αρκετές διαφωνίες μέχρι να το υπογράψουν. Και οι δυο πλευρές σύμφωνα με τα ξένα μέσα έχουν ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να πληρώνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Μάλιστα σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο της Daily Mail που φιλοξενεί την Kelly Chang Rickert, δικηγόρο στο που ειδικεύεται στα διαζύγια, τονίζει ότι λόγω της έλλειψης συναίνεσης για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους, η διαμάχη μπορεί να κρατήσει πολλά επιπλέον χρόνια μεταξύ των δυο stars.

Χαρακτηριστικά, στο άρθρο αναφέρεται ότι "Τα δίδυμα Knox και Vivienne είναι 12 ετών, έτσι η όλη διαδικασία θα μπορούσε να συνεχιστεί για ακόμη έξι χρόνια, μέχρι να γίνουν 18".

jenny.gr

Η Angelina Jolie έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών,αλλά ο Pitt συνεχίζει να διεκδικεί την συνεπιμέλεια. Όλη αυτή διαδικασία θα τους κοστίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη, προσθέτει οτι Brad και Angelina έχουν δαπανήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια o καθένας ξεχωριστά σε νομικά έξοδα, ενώ οι δικηγόροι τους, τους "κοστίζουν" 1.000 με 1.500 δολάρια την ώρα.

Τον περασμένο μήνα η Jolie υπέβαλε έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα παιδιά της επιθυμούν να καταθέσουν και να μιλήσουν για τη σωματική βία για την οποία κατηγορούν τον Brad. Τέλος, η δικηγόρος καταλήγει ότι το συγκεκριμένο διαζύγιο θα αποδειχθεί ένα από τα πιο ακριβά στην ιστορία του Hollywood σε ό,τι αφορά τα δικαστικά έξοδα.

Δείτε ακόμη: Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.