CELEBRITIES

Cindy Crawford: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ και μας υπενθυμίζει γιατί ήταν το απόλυτο μοντέλο των 90s


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Cindy Crawford: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ και μας υπενθυμίζει γιατί ήταν το απόλυτο μοντέλο των 90s
Cindy Crawford: Το πρόσφατο εξώφυλλο μας υπενθυμίζει γιατί ήταν το αγαπημένο μας supermodel των 90s

H Cindy Crawford είναι μια γυναίκα που αψηφά τον χρόνο και συνεχίζουμε να τη θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα αφού καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει. Δεν βρίσκεται καθόλου άδικα στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο με μία πορεία στο χώρο του modeling, αξιοζήλευτη!

Την έχουν εμπιστευτεί κουρυφαίοι σχεδιαστές μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες και πασαρέλες και συνεχίζει να μας σαγηνεύει με την απλότητά της. Πρόσφατα, έκανε μία ξεχωριστή φωτογράφιση  για τις ανάγκες της Vogue Βραζιλίας, και επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου μοντέλου των 90s. 

H ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού, όπως και ορισμένα κλικ της φωτογράφισης, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Τόσο το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο διατηρεί αψεγάδιαστο στα 55 της χρόνια, όσο και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, έκλεψαν όλα τα βλέμματα και τα likes έπεφταν βροχή!

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.