CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Το Madame Tussauds μετακίνησε τα κέρινα ομοιώματα τους


The Jennettes

16 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle
Το μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο αποκάλυψε ότι τα κέρινα ομοιώματα του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπως οι πραγματικοί ομόλογοι τους, αφού απομακρύνθηκαν από την Βασιλική οικογένεια, τοποθετήθηκαν μεταξύ της ελίτ του Hollywood.

Το μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο αποκάλυψε ότι τα κέρινα ομοιώματα του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπως οι πραγματικοί ομόλογοι τους, αφού απομακρύνθηκαν από την Βασιλική οικογένεια, τοποθετήθηκαν μεταξύ της ελίτ του Hollywood.

Το 2020, τα αγάλματα του ζευγαριού απομακρύνθηκαν από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα επίσημα καθήκοντα. Τώρα, περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, το μουσείο ανακοίνωσε ότι διαθέτουν μια μόνιμη θέση που είναι πιο λαμπερή, τη ζώνη «Awards Party».

Όταν το μουσείο ανοίξει ξανά τη Δευτέρα, μετά από ένα μακρύ κλείσιμο λόγω του Covid-19, οι επισκέπτες θα βρουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex δίπλα δίπλα με διάσημους φίλους τους και στην πραγματική ζωή, όπως η Priyanka Chopra Jonas, η Victoria και ο David Beckham και ο George Clooney, καθώς και stars πρώτης κατηγορίας όπως οι Brad Pitt, Dwayne Johnson και Nicole Kidman.

Το μουσείο αποκάλυψε επίσης ότι έχει δώσει στα αγάλματα μια «ανανεωμένη εμφάνιση». Μια φωτογραφία από τις κέρινες φιγούρες στο νέο τους σπίτι δείχνει ότι φορούν νέα ρούχα. Η Meghan φορά ένα μπλε φόρεμα που ταιριάζει με το navy κοστούμι του Harry, τα οποία φαίνεται να βασίζονται σε μια viral φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους να παραιτηθούν τον περασμένο Μάρτιο.

Σε ένα δελτίο τύπου, το Madame Tussauds δήλωσε ότι η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει την «απόφαση του ζεύγους να ανταλλάξει τον Frogmore για το Hollywood», αναφερόμενο στο Frogmore Cottage, στο σπίτι του Harry και της Meghan στο Windsor.

Πριν από την απομάκρυνσή τους από τη Βασιλική οικογένεια, οι δύο κέρινες μορφές ήταν δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge. Το μουσείο είπε ακόμη, ότι η απόφαση μετακίνησης του ζευγαριού αντικατοπτρίζει τον «προοδευτικό νέο ρόλο τους στο Βασιλικό ίδρυμα».

Δύο κέρινες Meghan Markle, στο Madame Tussauds τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη, αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 2019 για να συμπέσουν με τον βασιλικό γάμο. Κάθε άγαλμα κοστίζει περίπου 150.000 £ ή 210.000 $ για να φτιαχτεί.

Αφού μετακόμισε στην πατρίδα της Meghan, στην California, στην αρχή της πανδημίας Covid-19, το ζευγάρι αγόρασε ένα αρχοντικό στη γειτονιά του Montecito, όπου μεταξύ των γειτόνων τους βρίσκονται διασημότητες όπως η Oprah Winfrey.

Ο γενικός διευθυντής της Madame Tussauds του Λονδίνου, Tim Waters, δήλωσε, «Πάντα προσέχοντας το τοπίο των διασημοτήτων, μετακινήσαμε επίσης τις φιγούρες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle  για να τις ενώσουμε με αυτές των φίλων τους στο Hollywood, αντικατοπτρίζοντας τη νέα τους θέση στην παγκόσμια σκηνή ως stars πρώτης κατηγορίας».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.