CELEBRITIES

Miss Universe: Η 26χρονη Μεξικανή μηχανικός Andrea Meza είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Miss Universe: Η 26χρονη Μεξικανή μηχανικός Andrea Meza είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη
Η Miss Mexico, Andrea Meza, στέφθηκε ως Miss Universe στην 69η ετήσια διοργάνωση, η οποία καθυστέρησε πέρυσι λόγω της Covid-19.

Η Miss Mexico, Andrea Meza, στέφθηκε ως Miss Universe στην 69η ετήσια διοργάνωση, η οποία καθυστέρησε πέρυσι λόγω της Covid-19.

Η Meza, 26 ετών, δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Mexico, αυτό είναι για σένα!».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Hollywood, στο Seminole Hard Rock Hotel και Casino. Ο Mario Lopez και η Olivia Culpo, η Miss Universe του 2012, παρουσίασαν μαζί την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε επίσης μια ερμηνεία του Luis Fonsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Meza (@andreamezamx)

Η Meza νίκησε άλλες 73 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Miss Brazil, Julia Gama, που ήταν η 2η στη σειρά και της Miss Peru, Janick Maceta Del Castillo, η οποία ήρθε 3η.

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή για μένα που επιλέχθηκα από τις υπόλοιπες 73 καταπληκτικές γυναίκες που ήμουν μαζί απόψε», δήλωσε η Meza σε δελτίο τύπου από το Miss Universe Organisation. 

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να φορέσω το στέμμα της Miss Universe και ελπίζω να υπηρετήσω τον κόσμο μέσω της υποστήριξής μου για την ισότητα το επόμενο έτος και μετά».

Στην τελική της δήλωση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Meza μίλησε για τα πρότυπα ομορφιάς. «Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι κάτι παραπάνω από προηγμένη, και καθώς προχωράμε ως κοινωνία, έχουμε επίσης αφήσει πίσω μας αρκετά στερεότυπα», είπε.

«Σήμερα, η ομορφιά δεν είναι μόνο ο τρόπος που δείχνουμε. Για μένα, η ομορφιά ακτινοβολεί, όχι μόνο στο πνεύμα μας, αλλά και στις καρδιές μας, καθώς και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Ποτέ μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει ότι δεν είστε πολύτιμοι».

Η Meza, που κατάγεται από την πόλη Chihuahua, είναι μοντέλο και make up artist, ενώ έχει πτυχίο Μηχανικού Λογισμικού, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Miss Universe Organisation.

Είναι επίσης ακτιβίστρια και «συνεργάζεται στενά με το Δημοτικό Ινστιτούτο Γυναικών, το οποίο στοχεύει στον τερματισμό της βίας λόγω φύλου», ανέφερε η ανακοίνωση. Η Meza είναι επίσης η επίσημη Πρέσβειρα Τουρισμού για την πατρίδα της στο Chihuahua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Meza (@andreamezamx)

Η Miss Universe Zozibini Tunzi, η πρώτη μαύρη γυναίκα από τη Νότια Αφρική που κέρδισε το στέμμα, κατείχε τον τίτλο από τον Δεκέμβριο του 2019.

«Τι μαγική στιγμή!», έγραψε η Meza σε μια άλλη ανάρτηση στο Instagram, μοιράζοντας μια φωτογραφία από όταν στέφθηκε. «Έτοιμη για αυτό το ταξίδι!».

Η Meza θα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη «για να εκπροσωπήσει το στέμμα και διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς κατά τη διάρκεια της βασιλείας της», όπως δήλωσε το Miss Universe Organisation.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.