CELEBRITIES

Ο Matthew Perry και η Courteney Cox είναι μακρινοί συγγενείς σύμφωνα με τους γενεαλόγους


The Jennettes

27 Μαΐου 2021

Ο Matthew Perry και η Courteney Cox

Ο Matthew Perry και η Courteney Cox έπαιξαν τους φίλους, έπειτα τους εραστές, έπειτα τους συζύγους και όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας. Ωστόσο, οι δύο ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα μακρινά ξαδέλφια, σύμφωνα με τους ειδικούς γενεαλογίας. 

Οι δυο stars των «Friends» είναι 11α ξαδέρφια, σύμφωνα με τους ερευνητές του διαδικτυακού ιστότοπου MyHeritage. Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι ο Perry και η Cox μοιράζονται δύο μακρινούς συγγενείς, τον William Osbern Haskell III και την Ellen Haskell, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι και έζησαν στην Αγγλία πριν από περίπου 500 χρόνια, δήλωσε η εταιρεία στο CNN.

Η Ellen και οι δύο γιοι της μετανάστευσαν από την Αγγλία στην Αμερική το 1635. Ο ένας γιος, ο Roger, είναι άμεσος πρόγονος της Courteney και ο δεύτερος γιος, ο William, είναι άμεσος πρόγονος του Matthew. Η σύνδεση γίνεται μέσω της μητέρας της Cox, της Courteney Copeland και του πατέρα του Perry, John Bennett Perry.

«Πήγαμε σε αυτήν τη γραμμή πολύ βαθιά, ελέγξαμε κάθε όνομα. Βρήκαμε πολλά αρχεία που το υποστηρίζουν και πιστεύουμε πραγματικά ότι σχετίζονται. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι λογικό ότι όταν πηγαίνεις τόσες πολλές γενιές πίσω, οι πιθανότητες σύνδεσης ανθρώπων είναι υψηλότερες», δήλωσε ο Roi Mandel, επικεφαλής της έρευνας στο MyHeritage, στο CNN.

Για να βρει τη σύνδεση, η εταιρεία χρησιμοποίησε διάφορες βάσεις δεδομένων που περιέχουν δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών γέννησης και θανάτου. Διαπίστωσαν επίσης ότι και οι δύο ηθοποιοί σχετίζονται μακρινά και με την τραγουδίστρια Lady Gaga.

Ο Perry και η Cox ήταν σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ιστορία της κωμωδίας. Οι χαρακτήρες τους, ο Chandler Bing και η Monica Geller, έγιναν ζευγάρι στα μέσα των 10 χρόνων της σειράς «Friends» παντρεύτηκαν στην 7η σεζόν και έγιναν γονείς στο τελευταίο επεισόδιο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.