CELEBRITIES

Bill Gates: Το «κόλπο» του προκειμένου να συναντά τους εξωσυζυγικούς του δεσμούς


The Jennettes

9 Ιουνίου 2021

Bill Gates: Το «κόλπο» του προκειμένου να συναντά τους εξωσυζυγικούς του δεσμούς
Το περιοδικό Vanity Fair φαίνεται να αποκαλύπτει ένα σενάριο για τον Bill Gates και τον τρόπο με τον οποίο συναντούσε τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Όπως όλα δείχνουν, μια Porshce ήταν αυτή που τον «έκαψε»!

Το περιοδικό Vanity Fair φαίνεται να αποκαλύπτει ένα σενάριο για τον Bill Gates και τον τρόπο με τον οποίο συναντούσε τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Όπως όλα δείχνουν, μια Porsche ήταν αυτή που τον «έκαψε»!

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας χρησιμοποιούσε δύο αυτοκίνητα για δύο διαφορετικούς σκοπούς: Το ένα για να πάει στη δουλειά και το άλλο για να βρεθεί με τις «σχέσεις» του.

Συνήθιζε να κατευθύνεται προς τα γραφεία της Microsoft μέσα στην Mercedes του, ωστόσο για τις «κρυφές» εξόδους του, άλλαζε αυτοκίνητο και έμπαινε σε μια χρυσοκαφετί Porsche, την οποία του έφερνε ένας βοηθός του. Με τον τρόπο αυτό «έσβηνε» τα ίχνη του και συναντούσε γυναίκες.

jenny.gr

Εδώ και χρόνια υπάρχουν «ψίθυροι» στη Microsoft και στους ευρύτερους επαγγελματικούς και κοινωνικούς κύκλους του Gates, για ακατάλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις. Κανένα από αυτά δεν ήταν εντελώς έκπληξη, παρά τη φαινομενική αντίθεση με την δημόσια εικόνα του.

«Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες» είπε ένας υπάλληλος. «Ήξερα ότι υπήρχαν πολλές συναντήσεις εκτός του χώρου που δεν ήταν στο ημερολόγιό του».

Όπως ανέφεραν οι The New York Times, ο Gates διεκδικούσε γυναίκες που εργάστηκαν για αυτόν μερικές φορές όταν ήταν ο πρόεδρος της Microsoft. 

Κάποτε έστειλε e-mail σε μια υπάλληλο για να της ζητήσει να δειπνήσουν μαζί και άλλη μια φορά είπε σε μια γυναίκα που εργαζόταν στο Ίδρυμα Gates ότι ήθελε να την βγάλει για δείπνο, ενώ ήταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με κάποιον που ήταν κοντά στον Gates, οι απιστίες του δεν ήταν μυστικό για πολλούς από τους γύρω του, ενώ μια άλλη πηγή αμφισβήτησε ότι έφευγε από το γραφείο, λέγοντας ότι ήταν «ένας από τους πιο έντονα πολυάσχολους ανθρώπους στον πλανήτη».

jenny.gr

Δεν είναι σαφές πόσο γνώριζε η Melinda για τη συμπεριφορά του συζύγου της ή για αυτές τις φήμες ή πόσο μέτρησαν στην απόφασή της να υποβάλει διαζύγιο. 

Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι υπήρχε ένταση για κάποιο χρονικό διάστημα, ότι ζούσαν ξεχωριστές ζωές για χρόνια και ότι η απόφαση για χωρισμό είχε καθυστερήσει μέχρι να τελειώσει η νεότερη κόρη τους το λύκειο. 

Και το 2019, όταν η σχέση μεταξύ του συζύγου της και του Jeffrey Epstein έγινε γνωστή στο κοινό, η Melinda προσέλαβε δικηγόρους διαζυγίου, θέτοντας ένα σχέδιο σε κίνηση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που εγκατέλειψαν την θρησκεία της Σαηεντολογίας και οι λόγοι πίσω από αυτό

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.