CELEBRITIES

Ο Joe Biden για την βασίλισσα Ελισάβετ: "Μου θυμίζει τη μητέρα μου"


The Jennettes

14 Ιουνίου 2021

Ο Joe Biden για την βασίλισσα Ελισάβετ: "Μου θυμίζει τη μητέρα μου"
Joe Biden για την βασίλισσα Ελισάβετ: "Μου θυμίζει τη μητέρα μου"

Ο Joe Biden συναντήθηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ για ένα απογευματινό τσάι στο κάστρο Γουίνσδορ και αυτή η ιστορική συνάντηση φυσικά μονoπώλησε το ενδιαφέρον των media. Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, Jill Biden προσγειώθηκαν με το Marine One στην βασιλική κατοικία αφού παρακολούθησαν την Σύνοδο Κορυφής της G7 στην Κορνουάλη. 

Η 95χρονη βασίλισσα υποδέχτηκε το ζευγάρι Biden στον περίβολο του Ουίνδσορ, όπου η ίδια έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο της από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και το προεδρικό ζεύγος  στάθηκαν όρθιοι καθώς οι φρουροί του πρώτου Τάγματος απηύθυναν έναν βασιλικό χαιρετισμό και έπειτα ακούστηκε ο αμερικανικός εθνικός ύμνος.

jenny.gr

Αυτό όμως που κάνει το γύρο του κόσμου, είναι η στοργική δήλωση του Biden για τη Βασίλισσα αφού είπε:

«Μου θύμισε τη μητέρα μου, το βλέμμα της και η γενναιοδωρία της».

Μετά την επίσκεψή του στη βασίλισσα Ελισάβετ, o Αμερικανός Πρόεδρος αναχώρησε για τις Βρυξέλλες, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι η βασίλισσα ήταν πολύ ευγενική και πρόσθεσε - «Μου θύμισε τη μητέρα μου», η οποία πέθανε το 2010 σε ηλικία 92 ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες από την συνάντησή τους:

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.