CELEBRITIES

Ashley Graham: Μοιράζεται γυμνή selfie και «υμνεί» το body-positivity


The Jennettes

23 Ιουνίου 2021

Ashley Graham: Μοιράζεται γυμνή selfie και «υμνεί» το body-positivity
Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, η Ashley Graham γίνεται περισσότερο υπέρμαχος της «αυτο-αγάπης» και παρακινεί τους θαυμαστές της μέσω Instagram να αγαπάνε και εκείνοι τους εαυτούς τους και τα σώματά τους.

Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, η Ashley Graham γίνεται περισσότερο υπέρμαχος της «αυτο-αγάπης» και παρακινεί τους θαυμαστές της μέσω Instagram να αγαπάνε και εκείνοι τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο supermodel μιλάει για τέτοια θέματα. Από την «απενεχοποίηση» της τριχοφυΐας του σώματος, μέχρι την αποδοχή των ραγάδων και της κυτταρίτιδας, η Ashley Graham αυτή την φορά μοιράζεται μια γυμνή selfie για να υμνήσει το body-positivity.

«Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να δείχνουν περισσότερο δέρμα», ξεκίνησε τη λεζάντα της. 

jenny.gr
@ashleygraham

Με την ελπίδα να εμπνεύσει άλλους να «αγαπήσουν το Σώμα στο οποίο βρίσκονται», η ανάρτηση της περιελάμβανε φωτογραφίες άλλων γυναικών που επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τα «όμορφα σώματά τους». 

Οι φωτογραφίες που αναδημοσιεύτηκαν, στις οποίες είχε επισημανθεί η Graham, έδειχναν μια κοντινή λήψη από ραγάδες μαζί με τη λεζάντα «Όμορφο. Τέλος συζήτησης».

«Πιστέψτε με όταν λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο και ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό σας το ψέμα ότι δεν είστε αρκετά καλή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι, "αψεγάδιαστη"... για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά είναι "καυτά" εκεί έξω, το ίδιο και εσείς», συνέχισε η Graham, 33 ετών.

Άφησε τη γυμνή selfie της τελευταία στην gallery, χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα χρυσό κόσμημα.

«Μην αφήσεις το μυαλό σου να σε σταματήσει από το να απολαμβάνεις τη ζωή σου στο έπακρο (και να θυμάσαι να λες "Σ' αγαπώ" στον εαυτό σου κάθε μέρα)!», ολοκλήρωσε στην εντυπωσιακή λεζάντα.

Πολλοί από τους οπαδούς της Graham μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες στα σχόλια, ευχαριστώντας την για όσα κάνει και που ενισχύει την αυτοπεποίθηση των γυναικών.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.