CELEBRITIES

Sharon Stone: Φωτογραφίζεται μόνο με ένα μπλουζάκι από την ταινία «Basic Instict»


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

Sharon Stone: Φωτογραφίζεται μόνο με ένα μπλουζάκι από την ταινία «Basic Instict»
H 63xχρονη Sharon Stone μάς χάρισε ένα mini throwback ποζάροντας μόνο με μια μπλούζα από την θρυλική σκηνή που την κατέστησε sex symbol της ταινίας «Basic Instict», αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

H 63χρονη Sharon Stone μάς χάρισε ένα mini throwback, ποζάροντας μόνο με μια μπλούζα από την θρυλική σκηνή που την κατέστησε sex symbol της ταινίας «Basic Instict», αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Ήμουν εκεί και το έκανα. Πήρα το T-Shirt», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων και like, συμπεριλαμβανομένων των Demi Lovato, Vera Wang και Andie MacDowell. Η Debra Messing έγραψε: «Θέλω τους μηρούς σου. Και 100 άλλα πράγματα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Παρά την ανάρτησή της, η Stone έχει μια περίπλοκη ιστορία με την ταινία του 1992. 

Για χρόνια, είπε ότι την εκμεταλλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας, γράφοντας στο memoir της ότι της είπαν ότι η επίμαχη σκηνή με την καρέκλα δεν θα ήταν τόσο αποκαλυπτική, «ξεγελώντας» τη με κάποιο τρόπο.

Η Stone αποκάλυψε επίσης πρόσφατα ότι είναι αναστατωμένη για την απόφαση της κυκλοφορίας του «XXX Cut» του σκηνοθέτη για την 30η επέτειο της ταινίας φέτος, όπου θα περιλαμβάνει περισσότερες τολμηρές σκηνές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmatic (@filmatic)

Ο σκηνοθέτης του Basic Instinct, Paul Verhoeven, υποστήριξε ότι «η Sharon λέει ψέματα» σχετικά με την αναφερόμενη παραπλάνησή της. «Κάθε ηθοποιός ξέρει τι πρόκειται να δει αν της ζητηθεί να βγάλει το εσώρουχό της και να στραφεί στην κάμερα», είπε το 2017.

Παρά την αρνητική εμπειρία, η Stone είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν έχει μετανιώσει αυτή τη σκηνή.

Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.