CELEBRITIES

O Sean Penn πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί με την κόρη του- Μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών


The Jennettes

13 Ιουλίου 2021

O Sean Penn πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί με την κόρη του- Μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η εντυπωσιακή κόρη του Sean Penn, Dylan Penn ακολουθεί πιστά τα βήματα του μπαμπά της αφού για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε ταινία μαζί του. Έτσι, βρέθηκε να περπατά μαζί του στο κόκκινο χαλί των Καννών, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη. 

Οι δυο τους περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ως μέλη του καστ της ταινίας "Flag Day", που μόλις έκανε πρεμιέρα στο διάσημο φεστιβάλ. Μάλιστα, το πρόσωπο που τον έπεισε να παίξει σε ταινία μαζί με την κόρη του είναι ο Matt Damon, ο οποίος όπως είπε σε συνέντευξη τύπου για την ταινία, του τηλεφώνησε ενάμιση μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και του είπε πως θα ήταν αστείο αν δεν εκμεταλλευόταν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μαζί με την κόρη του. 

Το «Flag Day» βασίζεται στο «Flim-Flam Man: A True Family History», της Jennifer Vogel, για τη διπλή ζωή του πατέρα της, ο οποίος ήταν απατεώνας και ληστής τραπεζών. Στην ταινία, η Dylan Penn υποδύεται τη Jennifer Vogel, ενώ ο Sean Penn παίζει τον πατέρα της, John Vogel. Όπως ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός, το πρόσωπο της κόρης του ήταν ιδανικό για να πει την ιστορία και η σύνδεση αυτή προέκυψε όταν διάβασε το βιβλίο. 

Η συγκεκριμένη ταινία έχει μάλιστα, μια ακόμη ιδιαιτερότητα για τον Sean Penn αφού είναι η πρώτη που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, παράλληλα. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash news

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.