CELEBRITIES

H Sharon Stone, το μαύρο φόρεμα και η Βενετία: Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κομψό;


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

H Sharon Stone, το μαύρο φόρεμα και η Βενετία: Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κομψό;
H Sharon Stone, το μάυρο φόρεμα και η Βενετία - Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κομψό;

H Sharon Stone είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και όσο μεγαλώνει δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει. Η λαμπερή star βρέθηκε πρόσφατα στην Βενετία και οι φωτογράφοι την εντόπισαν να ποζάρει με υπέροχα κομψά σύνολα από τον οίκο Dolce & Cabbana. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κομψό;

Η 63χρονη Stone πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν η επιτομή της θηλυκότητας.

Αρχικά, πόζαρε σε ένα εστιατόριο φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα που που αναδείκνευε το γυμνασμένο της σώμα και οι περαστικοί δεν πήραν τα μάτια τους από επάνω της και δεν τους αδικούμε! Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει και την θρυλική πόζα της ταινίας " Βασικό Ένστικτο" σταυρώνοντας τα πόδια της.

Εκτός από το μαύρο φόρεμα, επέλεξε και μία μακριά παντελόνα με ένα crop top στην ίδια απόχρωση και οκλήρωσε το σύνολο με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια που έδωσαν λάμψη στο πρόσωπό της. Και οι δυο εμφανίσεις της ήταν υπέροχες αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν η πηγιαία αυτοπεποιθησή της! 

Απολαύστε την!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Başak UA (@eveningmaid)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.