CELEBRITIES

Αυτή η συνέντευξη της Aniston και της Witherspoon πήγε πολύ λάθος


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η συνέντευξη της Aniston και της Witherspoon πήγε πολύ λάθος
Η Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση και ήταν πιο άβολο απ’ όσο θα περιμέναμε. Μαζί με τη Reese Witherspoon, βρέθηκε διαδικτυακά στην εκπομπή The One Show και ο διάλογός της με τον παρουσιαστή άφησε τους τηλεθεατές άφωνους.

Η Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση και ήταν πιο άβολο απ’ όσο θα περιμέναμε. Μαζί με τη Reese Witherspoon, βρέθηκε διαδικτυακά στην εκπομπή The One Show και ο διάλογός της με τον παρουσιαστή, Jermaine Jenas, άφησε τους τηλεθεατές άφωνους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του The Morning Show στο οποίο πρωταγωνιστεί. Θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με το πολύ πρωινό ξύπνημα – δεν τα κατάφερε, τελικά.

«Το μυαλό σου μπαίνει σε κατάσταση βρικόλακα», είπε. «Όλοι ζωντανεύουν μέσα στη νύχτα και η ζωή μοιάζει με αργοκίνητο τρένο. Πήγα στις 5 το πρωί και οι διάδρομοι ήταν ήσυχοι και ο κόσμος ξυπνούσε σιγά – σιγά, και ξαφνικά το τρένο ξεκινά να κινείται όλο και πιο γρήγορα και γίνεται τρελό. Είναι το απόλυτο χάος».

Στο σημείο εκείνο, ο Jermaine τη διέκοψε για να απευθυνθεί στη Witherspoon. «Reese, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, η Jennifer ουσιαστικά μου έδωσε στο πιάτο ότι δεν είναι πρωινός τύπος», της είπε.

«Σου το έδωσα στο πιάτο;», αναφώνησε η Jen. «Λιγουλάκι», της απάντησε.

Η κατάσταση έγινε άβολη και εκείνος προσπάθησε να το προσπεράσει με αστεία, συνεχίζοντας την κουβέντα με τη Witherspoon. Τη ρώτησε αν εκείνη είναι πρωινός τύπος.

«Ναι σίγουρα είμαι. Η Jen και εγώ το συζητάμε όλη την ώρα. Είμαι πρωινός τύπος κι εκείνη βραδινός. Οπότε, συνήθως λειτουργεί καλά γιατί εγώ κάνω σχεδόν μόνο πρωινές σκηνές και κατά τις 4 το απόγευμα είμαι κομμάτια, η Jen ξεκινά κατά τις 11 – 12 και κάνει τις βραδινές λήψεις γιατί εγώ δε σκέφτομαι καθαρά», είπε. 
 

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.