CELEBRITIES

Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού: Το φιλί των Bennifer στο Met Gala που (δικαίως) έγινε viral


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού: Το φιλί των Bennifer στο Met Gala που (δικαίως) έγινε viral
Το βράδυ της Δευτέρας, προκάλεσαν λιποθυμίες, παραλήρημα, σοκ και δέος στους παρευρισκομένους του Met Gala. Αντάλλαξαν ένα φιλί – τηρώντας πάντα τα μέσα προστασίας – και έδειξαν τι σημαίνει έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα μίας χολιγουντιανής σχέσης. Στην αρχή, το φλερτ γίνεται γνωστό χάρη σε paparazzi. Οι φωτογραφίες είναι θολές, προσπαθούμε να διακρίνουμε αν κρατιούνται χέρι – χέρι, αν γελάνε. Έπειτα, έρχεται μία κοινή εμφάνιση που ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φήμες, καθώς «η χημεία είναι εμφανής». Μετά η επιβεβαίωση καταφθάνει από τα social media και σειρά έχει το κόκκινο χαλί. Κι εκείνο του Met Gala δείχνει πως τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα. Οι Bennifer λοιπόν είναι και Met Gala Official.

Το βράδυ της Δευτέρας, προκάλεσαν λιποθυμίες, παραλήρημα, σοκ και δέος στους παρευρισκομένους. Αντάλλαξαν ένα φιλί – τηρώντας πάντα τα μέσα προστασίας – και έδειξαν τι σημαίνει έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να ραβόμαστε για τον γάμο, ο οποίος μάλλον δε θα αργήσει. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ben Affleck κοιτούσε δαχτυλίδια αρραβώνων με τη μητέρα του, η JLo κάνει δώρα στις κόρες του και το ζευγάρι ετοιμάζεται να αγοράσει σπίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου», είχε δηλώσει η Jennifer Lopez - και αυτό φαίνεται.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.