CELEBRITIES

Δείτε τη πολυτελή έπαυλη που πουλάει η Rihanna στο Hollywood για 7,8 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

Δείτε τη πολυτελή έπαυλη που πουλάει η Rihanna στο Hollywood για 7,8 εκατομμύρια δολάρια
Δείτε τη πολυτελή έπαυλη που πουλάει η Rihanna πουλάει στο Hollywood για 7,8 εκατομμύρια δολάρια

Η pop τραγουδίστρια και επιχεειρηματίας, Rihanna είναι 33 ετών και η ζωή της μοιάζει με παραμύθι, αφού κατάφερε να απόκτησει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν. Ένα σπίτι στους λόφους του Hollywood με θέα το μαυγετικό ηλιοβασίλεμα.

Η πολυτελής έπαυλη που ξεχωρίζει για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική της καταλαμβάνει σχεδόν μισό στρέμμα και κόστισε 6,8 εκατομμύρια δολάρια. Tώρα όμως σύμφωνα με τα ξένα μέσα θέλει να πουλήσει την συγκεκριμένη έπαυλη για 7,8 εκατομμύρια δολάρια. 

Η έπαυλη της Rihanna έχει έξι υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια, αίθουσα προβολών, αίθουσα παιχνιδιών, θέσεις πάρκινγκ για οκτώ αυτοκίνητα, γυμναστήριο, σπα, μπαρ και πολλά άλλα δωμάτια. 

Η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν 8 εκατομμύρια και όπως φαίνεται η τραγουδίστρια κατάφερε να ρίξει τη τιμή κατά 1,2 εκ. δολάρια και μάλιστα θα βγει κερδισμένη αν καταφέρει να τη πουλήσει! 

H 33χρονη είναι πλεόν δισεκατομμυριούχα και φαίνεται ότι είναι μία εξαιρετική επιχειρηματίας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο της έπαυλης:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS