CELEBRITIES

H Britney δίκασε: «Αλίμονο στην οικογένειά μου, αν δώσω συνέντευξη»


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2021

H Britney δίκασε: «Αλίμονο στην οικογένειά μου, αν δώσω συνέντευξη»

H Britney είναι ελεύθερη και, επιτέλους, μιλάει.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η σταρ δήλωσε ότι έχει πολλές ιστορίες να πει για τους συγγενείς της. Πέρασε 13 μαρτυρικά χρόνια εξαιτίας τους, είχε χάσει τις ελευθερίες της – για να δει τα παιδιά της, έπρεπε να κλείσει ραντεβού. Για να φάει ένα burger, έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τον πατέρα της ώρες νωρίτερα, προκειμένου να της δώσει άδεια.

«Αλίμονο στην οικογένειά μου, αν δώσω συνέντευξη», έγραψε, αν και μάλλον δεν είναι στις προτεραιότητές της.

«Στο μεταξύ, μένω έξω από αυτό. Είναι το μόνο που ξέρω να κάνω όλη μου τη ζωή, για αυτό με μπερδεύει η κατάσταση», πρόσθεσε.

Η καριέρα της Britney ξεκίνησε το 1993, όταν ήταν μόλις 11 ετών. Από τότε, τη ζωή της όριζε η οικογένειά της. Δεκαπέντε χρόνια μετά, είχε και χαρτί δικαστηρίου που της έδινε αυτό το δικαίωμα.

Μιλώντας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια μίλησε γεμάτη θυμό για τους συγγενείς της που «δεν έκαναν απολύτως τίποτα» για να τη βοηθήσουν, όταν ο πατέρας της την έκλεισε σε ψυχιατρικό ίδρυμα παρά τη θέλησή της, την ανάγκασε να παίρνει λίθιο, να βάλει σπιράλ.

Η μητέρα της εξέφρασε τη χαρά της, όταν το δικαστήριο αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη. Μέχρι να ξεσπάσει το κίνημα #FreeBritney, όμως, παρέμενε σιωπηλή.

Ο αδελφός της, Bryan, τον περσινό Ιούνιο αποκάλεσε την κηδεμονία «εξαιρετική» για την οικογένεια του.

Η αδελφή της, Jamie Lynn, επιμένει πως στήριζε την Britney. Μάλλον, όμως, είναι ψέματα για να έχει την εύνοια των media. 

Όσο για τον πατέρα της; Φυσικά και ήθελε να παραμείνει κηδεμόνας της – αποκαλούσε συνομωσιολόγους εκείνους που έβλεπαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Καταχράστηκε την περιουσία της, την εκμεταλλευόταν με κάθε τρόπο.

«Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι περίμενα τόσον καιρό να ελευθερωθώ από αυτήν την κατάσταση… Και τώρα που έγινε, φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε γιατί φοβάμαι ότι θα κάνω λάθος», έγραψε εκείνη. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.