CELEBRITIES

Πονάς, Adele; Η Peppa το γουρουνάκι απαντά στη σταρ που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί της


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2021

Πονάς, Adele; Η Peppa το γουρουνάκι απαντά στη σταρ που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί της

Η Adele τόλμησε να πει ότι δε θα συνεργαζόταν με την Peppa το γουρουνάκι. Και έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Γιατί όχι απλώς της απάντησε, αλλά το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή, προωθώντας το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της. Μίλησαν για το Instagram live που έμεινε, ίσως, στην ιστορία επειδή τη ρώτησαν με πόσους έχει πάει, έπαιξε το Easy on Me για πρώτη φορά και τη ρώτησαν για την Peppa. Και ήρθε η στιγμή που δεν περίμενε.

«Ίσως να μετανιώσεις τώρα αυτό που είπες, γιατί έχουμε ένα ηχητικό μήνυμα από ένα celebrity γουρουνάκι», είπε ο παρουσιαστής.

«Γεια σου, Adele. Στενοχωρήθηκα πάρα, πάρα πολύ όταν είπες ότι δε θα συνεργαζόσουν μαζί μου. Γιατί όχι; Δε με συμπαθείς;», ρώτησε η Peppa.

«Είναι όντως η Peppa;», αναφώνησε η Adele. «Καταρχάς Peppa, μωρό μου, δεν είσαι μόνο μία. Δεν είναι αυτή η φωνή που μεγάλωσε τον γιο μου. Θεέ μου!».

Όταν έφυγε το πρώτο σοκ, συνέχισε. «Το μετανιώνω, το μετανιώνω. Σε έβλεπα για τρία χρόνια», είπε.

@capitalofficial

Her face when she hears the actual voice or Peppa Pig 😂😂 #adele #peppapig

♬ original sound - Capital

Σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης με το γουρουνάκι, πρόσθεσε πως «πραγματικά, το μετανιώνω. Όποτε θες να πηδήξουμε σε λασπόλακκους, είμαι μαζί σου, μωρό μου. Ένιωσα απαίσια τη στιγμή που το είπα».

Και πολύ καλά έκανε που ένιωσε απαίσια, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.