CELEBRITIES

Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο μου»


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2021

Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο μου»

H Evan Rachel Wood υποστηρίζει ότι ο Marilyn Manson, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε όσο βρίσκονταν σε σχέση, απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Jack.

Όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα, τα οποία εξασφάλισε η Daily Mail, οι απειλές του τραγουδιστή ανάγκασαν τη Wood να πάρει τεράστια μέτρα ασφαλείας στο σπίτι της – αλεξίσφαιρα παράθυρα, πόρτα από ατσάλι και φράχτης θα προστάτευαν την ίδια και το παιδί – ενώ μετακόμισε από το Los Angeles, όπου κατοικεί κι ο πρώην σύζυγός της, Jamie Bell, στο Nashville.

Οι πληροφορίες αυτές βγήκανε στην επιφάνεια όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με τον Bell, για την επιμέλεια του γιου τους. «Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Los Angeles», είπε. «Φοβάμαι τον φερόμενο ως κακοποιητή σε τεράσιο βαθμό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον Manson.

«Έχω υποφέρει σωματικά και ψυχικά στα χέρια του, φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με εκδικηθεί που κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας (με τον Bell) και μέλη της οικογένειάς μου».

Υποστήριξε, επίσης, ότι ένα άλλο θύμα του τον ηχογράφησε να λέει πως έχει φωτογραφίσει τα παιδιά της, ενώ απέκτησε πρόσβαση στους κωδικούς κοινωνικής ασφάλισής τους. 

«Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει», είπε ο Bell, από την πλευρά του. «Είτε οι ισχυρισμοί της Evan ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της είναι αληθείς και ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της, είτε είναι ψευδείς και απλώς κρατά τον γιο μας μακριά μου για άλλους, δικούς της λόγους».

Διαβάστε ακόμη: Το διαμέρισμα του Marilyn Manson είναι γεμάτο «αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό»

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.