CELEBRITIES

Ο Pete Davidson της Kim Kardashian και ο Machine Gun Kelly της Megan Fox γδύθηκαν για τον Calvin Klein


Στεφανία Παπαδημητρίου

7 Δεκεμβρίου 2021

Ο Pete Davidson της Kim Kardashian και ο Machine Gun Kelly της Megan Fox γδύθηκαν για τον Calvin Klein
YouTube
Αυτά ζουν η Kim Kardashian και η Megan Fox κάθε μέρα στα σπίτια τους.

Χθες το βράδυ, κάτι περίεργο συνέβη στο IG προφίλ του Calvin Klein. ‘Η, μάλλον, δύο περίεργα. Δύο αγόρια με ντεκαπάζ και τατουάζ, που έχουν σχέση με δύο από τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου, γδύθηκαν σε live μετάδοση. Και δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό.

Ο Pete Davidson και ο Machine Gun Kelly βγήκαν από τα ρούχα τους, κυριολεκτικά. Tο πρόσωπο του πρώτου, βρέθηκε στην profile picture του brand – ακόμη εκεί είναι, αλήθεια.

Προσποιούνταν πως συμμετείχαν σε σέξι φωτογράφηση, πόζαραν μαζί σ’ έναν λευκό καναπέ με κατεβασμένα παντελόνια και CK εσώρουχα. Κι όταν το live τελείωσε, ανέβηκε φωτογραφία των δυο τους με λεζάντα «πήγαμε τέλεια ή πήγαμε τέλεια».

Πήγαν τέλεια, θα λέγαμε εμείς. Θα λέγαμε, επίσης, ότι ο Davidson ετοιμάζεται, μάλλον, να γίνει μοντέλο. Πρωταγωνίστησε, άλλωστε, και στη διαφήμιση των SKIMS, φορώντας πιτζάμες. Πλάι του ήταν, φυσικά, η Kim Kardashian. Την επόμενη μέρα, βγήκαν μαζί βόλτα κι εκείνος ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τις δημιουργίες της αγαπημένης του, που δεν άλλαξε καν.

Όσο για τον MGK, είναι κι εκείνος τόσο ερωτευμένος με τη Meghan Fox που δε σταματά να μοιράζεται μαζί μας αχρείαστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Αγγίζοντας, σχεδόν, το επίπεδο Will-Jada Pinkett Smith, μίλησε για τη φορά που τραυματίστηκε με μαχαίρι προσπαθώντας να την εντυπωσιάσει. Μάλλον πέτυχε - εκείνη εξακολουθεί να τον αποκαλεί «daddy» σε συνεντεύξεις.

Όλα πηγαίνουν καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.