CELEBRITIES

Ο Robbie Williams αποκάλυψε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου στο όνομά του


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Ο Robbie Williams αποκάλυψε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου στο όνομά του
Robbie Williams: Aποκάλυψε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για εκείνον

Ο Robbie Williams μίλησε για πρώτη φορά για ένα συμβόλαιο θανάτου που υπήρχε σε βάρος του στη Mirror, όταν ήταν μάλιστα στο απόγειο της επαγγελματικής του καριέρας. Όπως αποκάλυψε, κατάφερε να ξεφύγει και τελικά δεν υλοποιήθηκε «επειδή είχε φίλους» ενώ πρόσθεσε ότι «τέτοια πράγματα συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος».

Ο 47χρονος star αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε αρκετά στη ζωή του εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας και μπόρεσε να νιώσει ήρεμος μόλις τα τελευταία χρόνια.

«Σε κάποιο σημείο της ζωής μου ήμουν γελοία διάσημος σαν τον Michael Jackson . Έγινα διάσημος όταν ήμουν 17 ετών, είχα ένα συγκρότημα όταν ήμουν 16 ετών που διαλύθηκε. Όταν ήμουν 21 ετών, έκανα σόλο καριέρα. Πούλησα 80 εκατομμύρια δίσκους και είχα το ρεκόρ για την πώληση των περισσότερων εισιτηρίων μέσα σε μία ημέρα για την περιοδεία μου», ανέφερε ο Williams.

«Η υπερβολική δόξα και η υπερβολική επιτυχία συναντιούνται με το άγχος και την κατάθλιψη και τα προβλήματα ψυχικής υγείας», πρόσθεσε, εξηγώντας τα προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή του.

«Υπάρχουν και κάποια άλλα στάδια δόξας, αλλά το τέταρτο είναι η αποδοχή. Προσπαθείς να κινηθείς απέναντι στην ιδιωτικότητα που σου πήραν προσπαθώντας να είσαι φυσιολογικός αλλά και μικρός ώστε να μη σε μαστιγώνει ο κόσμος».

Ο Williams εξομολογήθηκε ακόμη ότι έχει προβλήματα με την ψυχική του υγεία: «Έχω άγχος και δεν μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο. Αλλά οι ξένοι θέλουν να με γνωρίσουν και νιώθω πολύ άβολα με αυτό. Μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Πρέπει να είσαι σαν τον δήμαρχο της καλύτερης πόλης που έχεις επισκεφτεί ποτέ, αλλιώς οι άνθρωποι λένε ότι είσαι από αυτούς τους διάσημους που είναι έτσι. Εγώ στην πραγματικότητα σιχαίνομαι να βγαίνω φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.