CELEBRITIES

Η Blanchett υποδυόταν τη δασκάλα της 7χρονης κόρης της στην καραντίνα: «Ήταν ο πιο τραυματικός μου ρόλος»


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Η Blanchett υποδυόταν τη δασκάλα της 7χρονης κόρης της στην καραντίνα: «Ήταν ο πιο τραυματικός μου ρόλος»
H Cate Blanchett ανακαλεί έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους που έπρεπε να παίξει στη ζωή της και αυτός δεν ήταν άλλος από το να υποδυθεί τη δασκάλα της 7χρονης κόρης της στο lockdown και φυσικά στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης.

Η διάσημη ηθοποιός την Τρίτη ήταν καλεσμένη στην αυστραλιανή εκπομπή, The Project, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία που έζησε στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης των παιδιών της κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η Blanchett, η οποία είναι μητέρα του 20χρονου Dashiell, του 17χρονου Roman, του 13χρονου Ignatius, αλλά και της 7χρονης Edith, δήλωσε πως ενώ «η εμπειρία ήταν φανταστική για δύο εβδομάδες», τα πράγματα άλλαξαν τροπή όταν χρειάστηκε να κάνει τη δασκάλα στη μικρότερη κόρη της.

Όπως προσθέτει: «Τα υπόλοιπα παιδιά μου μπορούσαν να διαβάζουν μόνα τους αλλά όχι και η Edith. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να τη βοηθήσω ούτε στα πιο απλά μαθηματικά κι εκείνη φυσικά το ανακάλυψε μετά από 14 μέρες». Η ηθοποιός, που έχει αποκτήσει τα παιδιά της με τον Andrew Upton, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι «έπρεπε να ντύνεται σαν τη δασκάλα της και να υποδύεται τη φωνή της για να διαβάζει η κόρη της».

Μάλιστα, «δεν ξεκινούσε τα μαθήματά της αν δεν έκαναν πρώτα παρέλαση όλα τα λούτρινα ζωάκια της, τα οποία είχαν όλα τα ονόματα των συμμαθητών της στην τάξη. Ήταν σαν ένας παράξενος συνδυασμός των The Muppets και MasterClass και όλο αυτό ήταν αρκετά «τραυματικό» σύμφωνα με την ίδια.

Η star πρόσθεσε επίσης, ότι αυτή η εμπειρία της την ανέβασε στα μάτια των δασκάλων της κόρης της ενώ όπως εξηγεί: «Στη Φινλανδία, που φημίζεται για το πιο ποιοτικό επίπεδο εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι πληρώνονται το ίδιο με τους γιατρούς και τους δικηγόρους. Κι έτσι πρέπει καθώς το να καταφέρνεις να κρατάς την προσοχή των μαθητών για 8- 12 ώρες τη μέρα, είναι ό,τι πιο απαιτητικό και απαιτεί πολλές δεξιότητες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.