CELEBRITIES

Adele: Aνακοίνωσε με δάκρυα την ακύρωση της συναυλίας της στο Λας Βέγκας λόγω κορωνοϊού


JTeam

21 Ιανουαρίου 2022

Adele: Aνακοίνωσε με δάκρυα την ακύρωση της συναυλίας της στο Λας Βέγκας λόγω κορωνοϊού
Λύγισε μπροστά στην κάμερα

Μόλις 24 ώρες πριν την πρώτη συναυλία μετά που θα έδινε μετά από πέντε χρόνια, η Adele μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει στους θαυμαστές την την ακύρωση της συναυλίας της και τους εξηγεί το γιατί. Ο λόγος φυσικά είναι πως η μισή ομάδα της νοσεί με Covid-19 και όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες.

«Συγγνώμη, είναι η τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν ξανά. Ήταν αδύνατο να τελειώσω την παράσταση. Είμαι ξύπνια για 30 ώρες αλλά απλά ο χρόνος τελείωσε» είπε κλαίγοντας η διάσημη τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Adele επρόκειτο να τραγουδήσει στην πρώτη από τις 24 προγραμματισμένες παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace, σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου. Είχε προγραμματίσει να κάνει δύο συναυλίες κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Απρίλιο. Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της η αμοιβή της άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια!

Θα ήταν οι πρώτες ζωντανές συναυλίες της μετά από πέντε χρόνια απουσίας, ενώ μαζί με δύο «ραντεβού» στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, ήταν και οι μοναδικές συναυλίες που έχει ανακοινώσει για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS