CELEBRITIES

H Dakota Johnson έδωσε την τέλεια απάντηση στον James Corden όταν σχολίασε το κοντό της φόρεμα


JTeam

21 Ιανουαρίου 2022

H Dakota Johnson έδωσε την τέλεια απάντηση στον James Corden όταν σχολίασε το κοντό της φόρεμα
TERENCE PATRICK / CBS
Η ηθοποιός έδωσε την τέλεια απάντηση

Η Dakota Johnson εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late Late Show» με οικοδεσπότη τον James Corden. Η λαμπερή ηθοποιός φορούσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με την υπογραφή της Magda Butrym.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να σχολιάσει το μήκος του φορέματός της καθώς η ηθοποιός προσπαθούσε να καλύψει αμήχανα τα πόδια της με τα χέρια της. Η Johnson όμως κατάφερε να μετατρέψει μια άβολη στιγμή για εκείνη σε αστείο, δείχνοντας όχι μόνο το κωμικό της πνεύμα αλλά και την αυτοπεποίθησή της.

«Είσαι καλά;» ρώτησε η παρουσιαστής καθώς καθόταν απέναντί της.

«Οχι!» αναφώνησε η ηθοποιός, καλύπτοντας τα πόδια της με τα χέρια της.

«Είσαι καλά; Ανησυχείς; Θέλεις το σακάκι μου;» ρώτησε ξανά ο Corden.

«Οχι. Είμαι καλά», είπε η Dakota. «Δεν είναι κάτι που κανείς δεν έχει ήδη δει» και ξέσπασαν και οι δυο σε γέλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε στο ElleUK καθώς ανήκει στη λίστα των πιο επιδραστικών γυναικών και ο παραπάνω διάλογος είναι απλά ένα δείγμα αυτού. Εκτός από ταλαντούχα, διαθέτει και τον δυναμισμό που χρειάζεται ο συγκεκριμένος χώρος, ειδικά αν είσαι γυναίκα.

Μάλιστα, στην συνέντευξη αναφέρει ότι στα 32 της, βρίσκεται στα όρια του να νιώθει νέα και από την άλλη, όχι και τόσο.

«Νομίζω ότι είμαι ηλικιακά κάπου ανάμεσα στα 48 και τα 26. Έχω μια γεμάτη ζωή μέχρι σήμερα και πολλές από τις εμπειρίες μου τις έζησα όταν ήμουν μικρότερη, οπότε νιώθω μεγαλύτερη από ό,τι είμαι στην πραγματικότητα. Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά πραγματικά διανύω μια περίοδο τόσο έντονης δουλειάς που το να πίνω τσάι και να βλέπω τηλεόραση, μου φαντάζει εξαιρετικά ελκυστικό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.