CELEBRITIES

H αντίδρασή του David Beckham όταν η 10χρονη Harper του είπε πως είναι ερωτευμένη, ήταν αυτή κάθε κλασικού μπαμπά


JTeam

27 Ιανουαρίου 2022

H αντίδρασή του David Beckham όταν η 10χρονη Harper του είπε πως είναι ερωτευμένη, ήταν αυτή κάθε κλασικού μπαμπά
Instagram/ davidbeckham
Και που να μπει στην εφηβεία, David.

Ο David Beckham είναι γνωστό ότι έχει τρελή αδυναμία στην κόρη του, Harper Seven, η οποία φαίνεται πως ερωτεύτηκε για πρώτη φορά κάποιον άλλον εκτός από τον μπαμπά της.

Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, όπως φαίνεται, δεν το πήρε πολύ καλά αφού ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, στην οποία δείχνει φανερά πειραγμένος μετά την ανακοίνωση της μικρής του κόρης λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως έγραψε περιπαικτικά μεταξύ άλλων, στη λεζάντα του post του την Τετάρτη: «Η Harper Seven είναι ερωτευμένη και αυτή είναι η έκφραση του μπαμπά, αλλά όπως μου είπε: "μην ανησυχείς μπαμπάκα, εσύ είσαι ο μοναδικός μου Βαλεντίνος"».

Το βλέμμα του είναι ό,τι πιο αστείο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας τη «βαθιά του ενόχληση» από τα νέα της κόρης του. Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητοι αφού φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Πρόσφατα, ο star δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από μια πρωινή τους βόλτα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο David γιόρτασε τα γενέθλιά της Harper με ένα τρυφερό throwback post, παρακαλώντας τη να σταματήσει να μεγαλώνει. Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.