CELEBRITIES

O Nicolas Cage περνά δεύτερη εφηβεία, δηλώνει goth και έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι


Στεφανία Παπαδημητρίου

28 Ιανουαρίου 2022

O Nicolas Cage περνά δεύτερη εφηβεία, δηλώνει goth και έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι
Splash News
Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, Nicolas, αρκεί να το πιστέψεις

O Nicolas Cage επιστρέφει στην εφηβεία και περνάει την goth φάση του. Ή, μάλλον, δεν έφυγε ποτέ από αυτή - δεν είναι αστείο. Θα έπρεπε να το περιμένουμε βέβαια, εφόσον το 1989 υποδύθηκε έναν άνδρα που πίστευε πως ήταν βρικολακας και τώρα ετοιμάζεται να γίνει ο Δράκουλας για τη νέα ταινία της Universal, Renfield.

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το κατοικίδιό του είναι ένα αξιαγάπητο μαύρο κοράκι με το όνομα Hoogan και ζουν μαζί στο Las Vegas. «Έχει αρχίσει να με δουλεύει… είναι αστείο, για εμένα τουλάχιστον», είπε - ναι, για το κοράκι. «Όταν φεύγω από το δωμάτιο, θα πει “αντίο” και μετά “βλάκα”. Τα κοράκια είναι πανέξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, από την πλευρά του Edgar Allan Poe. Μου αρέσει το goth στοιχείο. Είμαι goth».

Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, αρκεί να το πιστέψεις, θα του πούμε εμείς. Ίσως οι ρόλοι του να οφείλονται στο goth στοιχείο του, ίσως γι’ αυτό να τον δούμε ως Δράκουλα, ίσως γι’ αυτό να υποδύθηκε τον εαυτό του.

Ο Nicolas Cage δήλωσε ότι το κλειδί για να πρωταγωνιστήσεις σε τέτοια έργα, είναι η κίνηση. «Είδα μία ταινία που λέγεται Malignant και ο σκηνοθέτης James Wan και η ηθοποιός Annabelle Wallis δημιούργησαν αυτήν την χορογραφία και ήταν τρομακτικό. Οπότε ελπίζω να κάνω κάτι τέτοιο, με τον Δράκουλα να ελίσσεται ή να κινείται όπως ο Sadako στο Ringu».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.