CELEBRITIES

Johnny Depp - Amber Heard: Η ψυχολόγος τους μιλά για «αμοιβαία κακοποίηση»


JTeam

15 Απριλίου 2022

Johnny Depp - Amber Heard: Η ψυχολόγος τους μιλά για «αμοιβαία κακοποίηση»
Η ψυχολόγος του ζευγαριού κατέθεσε στη δίκη κι αποκάλυψε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν

Η υπόθεση Johnny Depp και Amber Heard είναι από αυτές που δεν περιμέναμε να μας απασχολήσουν τόσο – όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, θεωρούσαμε ότι θα ήταν ένα ακόμη διαζύγιο. Όσο περνά ο καιρός και βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία, όμως, καταλαβαίνουμε πόσο προβληματική ήταν στ’ αλήθεια η σχέση τους.

Τώρα, πρώην βοηθός της Heard, Kate James, καταθέτει στο δικαστήριο πως δεν την είδε ποτέ να κακοποιείται από τον πρώην σύζυγό της – δήλωσε, ωστόσο, ότι εκείνη την έφτυσε στο πρόσωπο όταν της ζήτησε αύξηση. Αναφέρθηκε σε άσχημα ξεσπάσματα οργής, ακατάληπτα μηνύματα στις 4 τα ξημερώματα και χρήση παράνομων ουσιών. Στο βίντεο με τη μαρτυρία της μίλησε και για τον Depp, τον οποίο περιέγραψε ως ντροπαλό και ήρεμο, «σαν σωστό gentleman από τον Νότο».

Εκείνος κατηγόρησε την Amber για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας πως ένα άρθρο της στην Washington Post από το 2018 τού στοίχισε την καριέρα. Δεν είχε αναφέρει το όνομά του, όμως ήταν προφανές πως, όταν αυτοαποκαλέστηκε «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή βία», εννοούσε ότι υπέστη κακοποίηση στον γάμο της. Οι δικηγόροι του ηθοποιού, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ήταν ξεκάθαρη αναφορά στα ασφαλιστικά μέτρα που πήρε το 2016, όταν εκείνος ζήτησε διαζύγιο.

Η James παρουσίασε τον Depp σαν τον πιο ήρεμο και γεμάτο κατανόηση άνθρωπο, ενώ την Depp ως κακοποιητική, «τρομερά δραματική», «βαθιά ανασφαλή» και κακή εργοδότη, καθώς της έδινε ελάχιστα χρήματα.

«Θυμάμαι μία φορά που με πήρε τηλέφωνο και ήταν μόνη της στη Νέα Υόρκη, έκλαιγε και περπατούσε στους δρόμους», εξήγησε και πρόσθεσε ότι τη συμβούλευσε να πάει σε κάποιον εσωτερικό χώρο. «Φοβόμουν μήπως τη φωτογράφιζαν οι paparazzi».

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι παρουσίασαν βίντεο από την ψυχολόγο του ζευγαριού, Laurel Anderson, η οποία έκανε λόγο για «αμοιβαία κακοποίηση», επειδή και οι δύο είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά. Ο Depp έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ της είχε πει πως «Κανείς δε σε συμπαθεί. Παίρνεις δημοσιότητα από εμένα. Ξενερώνω μαζί σου. Είσαι πόρνη». Η Heard τον χτυπούσε.

Σύμφωνα με την Anderson, «η Amber δεν ήθελε διαζύγιο, ακόμη έψαχνε τι θα κάνει. Τον αγαπούσε. Την αγαπούσε κι αυτός. Δεν ήταν χαζή. Ήξερε ότι αυτό που είχαν δεν ήταν υγιές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.