CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε για τα 18α γενέθλια της κόρης της


JTeam

16 Μαΐου 2022

Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε για τα 18α γενέθλια της κόρης της
«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τη γυναίκα που είσαι»

Η Gwyneth Paltrow δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά το πιο πρόσφατο post της στο Instagram είναι αφιερωμένο στην Apple, η οποία μόλις έγινε 18! Με μια δημοσίευση, η star του Hollywood έδειξε όλη της την αγάπη στην κόρη της παρόλο που λέει πως ακόμη και τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τη γυναίκα που είσαι. Είσαι ό,τι είχα ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Είσαι μοναδική με κάθε τρόπο. Χαρούμενα γενέθλια αγαπημένο μου κορίτσι. Ελπίζω να ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι και πόσο φως έφερες σε όσους ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να σε γνωρίσουν. Ειδικά σε εμένα. Θα το λέω συνέχεια και δεν θα σταματήσω, με τα λόγια της θείας Drew, γεννήθηκα την ημέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ».

Μαμά και κόρη είναι ολόιδιες ενώ η Gwyneth Paltrow και ο πρώην σύντροφός της, Chris Martin, έχουν επίσης μαζί έναν γιο, τον 16χρονο Moses. H ηθοποιός πρόσφατα προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού αφού ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει πάνες για μωρά που θα κοστίζουν 120$.

«Ωραία. Σχεδιάστηκε για να μας θυμώσει», είπε η Paltrow σε βίντεο που ανάρτησε. «Γιατί αν σας εξοργίζει το να αντιμετωπίζουμε τις πάνες σαν πολυτέλεια, το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και με το ότι φορολογούνται σαν πολυτελή προϊόντα. Το Diapér είναι ένα ψεύτικο προϊόν που έχει στόχο να ρίξει φως σε ένα πραγματικό πρόβλημα».

«Παρά την απόλυτη ανάγκη σε πάνες, σε 33 πολιτείες δεν αντιμετωπίζονται ως είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. «Τις φορολογούν σαν αγαθά πολυτελείας».

Στη συνέχεια, παρέπεμψε τους followers να προσφέρουν χρήματα στην Baby2Baby, η οποία παρέχει πάνες, γάλα και άλλα είδη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.