CELEBRITIES

H Ashley Graham για τις τρομακτικές στιγμές της πρόσφατης γέννας και την αποβολή που είχε κρατήσει κρυφή


JTeam

24 Μαΐου 2022

H Ashley Graham για τις τρομακτικές στιγμές της πρόσφατης γέννας και την αποβολή που είχε κρατήσει κρυφή
Instagram/ ashleygraham
Η Ashley Graham αποκάλυψε πως «έχασε πολύ αίμα» και «δεν μπορούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα» μετά τη γέννηση των διδύμων της τον Ιανουάριο

Η Ashley Graham πίσω από κάθε της λέξη, προτρέπει πάντα όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της παρουσίαζε μέσα από φωτογραφίες τις μεταβολές στο σώμα της ενώ τώρα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την πρόσφατη τραυματική εμπειρία που έζησε, φέρνοντας στον κόσμο δύο ακόμη ζωές.

Η πρόσφατη εξομολόγηση της για τις δυσκολίες της τελευταίας της γέννας, την αποβολή και τα θετικά μηνύματα που στέλνει πρώτα από όλα στον ίδιο της τον εαυτό, εμπνέουν κάθε γυναίκα να μιλάει ανοιχτά για τις εμπειρίες της όσο δύσκολες κι αν ήταν κάποτε αυτές.

Η 34χρονη Ashley γέννησε στο σπίτι τα δίδυμά της, τα οποία ήρθαν στον κόσμο στη μπανιέρα του σπιτιού της, πριν αυτή λιποθυμήσει. Η ίδια ένιωσε «ένα ελαφρύ άγγιγμα» στο μάγουλό της εκείνη τη στιγμή, το οποίο όπως τελικά αποδείχτηκε αργότερα πως «μόνο ελαφρύ δεν ήταν».

Η Graham, η οποία είχε γύρω της «μια ομάδα εκπαιδευμένων επαγγελματιών» και τον σύζυγό της, Justin Ervin, ωστόσο το μόνο που έβλεπε ήταν «σκοτάδι και κάτι που έμοιαζε με αστέρια». Όταν η ίδια ξύπνησε, «είδε αίμα κυριολεκτικά παντού».

Στη συνέχεια, έμαθε ότι «είχε χάσει λίτρα αίματος. Δεν ήθελαν να μου πουν ότι μία από τις μαίες έπρεπε να με αναποδογυρίσει, να πιέσει το δάχτυλό της ακριβώς πάνω από το κόκαλο του κόλπου μου για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία».

Η ίδια έπρεπε να μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι «για τέσσερις συνεχόμενες μέρες» και «δεν μπορούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα». Μάλιστα, έμεινε κλεισμένη σχεδόν δύο μήνες στο σπίτι. Η Graham προχώρησε μία ακόμη αποκάλυψη που αφορά μια αποβολή που είχε. Το περιστατικό συνέβη το διάστημα μεταξύ της γέννησης του μεγαλύτερου γιου της και των δίδυμων αγοριών της,

«Δεν το έχω μοιραστεί με τον κόσμο αυτό μέχρι τώρα, αλλά έμεινα έγκυος τον Ιανουάριο του 2021, στα γενέθλια του συζύγου μου», έγραψε το μοντέλο. «Επειδή ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, είχε αρχίσει να φαίνεται από νωρίς και ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι. Αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου, δυστυχώς απέβαλα».

Η απώλεια για την ίδια, ήταν «τραγική» όπως τη χαρακτήρισε ενώ δήλωσε: «Ένιωσα σαν να ήταν μια από τις μεγαλύτερες απώλειες που είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου». Παρά τις δυσκολίες, η Graham χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «μαχήτρια» ενώ παραδέχθηκε πως «πασχίζει με το σώμα της μετά τη γέννα», αλλά επιμένει στο μότο της: «Είμαι τολμηρή, είμαι πανέξυπνη, είμαι όμορφη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.