CELEBRITIES

«Unexpected Wonders»: Anne Hathaway και Zendaya μαγεύουν στη νέα καμπάνια Bulgari


Μάρθα Κουμπάνη

25 Μαΐου 2022

«Unexpected Wonders»: Anne Hathaway και Zendaya μαγεύουν στη νέα καμπάνια Bulgari
Bulgari
H συνεργασία που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν

H Anne Hathaway και η Zendaya πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Bulgari με τίτλο «Unexpected Wonders» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «La Grande Bellezza» Paolo Sorrentino. Η καμπάνια ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της ενθουσίασε το κοινό που αποθέωσε τον οίκο αλλά και το cast στο Twitter. Μάλιστα πολλοί από τους χρήστες του μέσου θέλουν τώρα να δουν τις δύο γυναίκες μαζί στη μεγάλη οθόνη.

Oι δύο λαμπερές ambassadors του οίκου κοσμημάτων συναντιούνται στο film σε μια επιβλητική έπαυλη. Φορούν εντυπωσιακά ενδύματα και φυσικά high jewelry με την υπογραφή Βulgari. Oι σκηνές εναλάσσονται καθώς οι γοητευτικές πρωταγωνίστριες εμφανίζονται με φόντο την μαγευτική Ρώμη. Την φωτογράφιση τους ανέλαβε ο Dan Jackson.

«Αποδεχθείτε τη συγκινητική πρόσκληση της Ρώμης και αναζητήστε χαρά και θαύμα σε κάθε στιγμή, ομορφιά στα πιο αναπάντεχα μέρη — γνωρίζοντας ότι το να παραμένεις περίεργος ανοίγει άπειρες ευκαιρίες ευτυχίας. Ανακαλύψτε το #UnexpectedWonders, τη νέα ταινία της #Bulgari», γράφει στο Twitter.

Η Anne Hathaway έκανε το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα του οίκου Βulgari στο Φεστιβάλ των Καννών, την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Armani Privé, το κολιέ Mediterranean Reverie και ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι- όλα από την πρόσφατη συλλογή του brand.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Lisa Manoban, Shu Qi και Priyanka Chopra Jonas, που θα παρουσιάσουν κοσμήματα και την συλλογή ρολογιών του οίκου μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.