CELEBRITIES

Η Kim Kardashian ξέρει πως να ξεπερνά έναν χωρισμό: Με γυμναστήριο, bikini και ψηλοτάκουνα


JTeam

15 Αυγούστου 2022

Η Kim Kardashian ξέρει πως να ξεπερνά έναν χωρισμό: Με γυμναστήριο, bikini και ψηλοτάκουνα
Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε στο γυμναστήριο με μπότες και εσώρουχα

H Kim Kardashian λίγες μόλις μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson φαίνεται ότι είναι σε καλή διάθεση. Εδειξε στους σχεδόν 330 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πώς ξεπερνά έναν χωρισμό και παραμένει σε φόρμα με μια σειρά από φωτογραφίες.

Η 41χρονη star έγραψε χαρακτηριστικά ένα σύντομο μήνυμα στη λεζάντα της που έγραφε: «Κάνω τη δική μου άρση βαρών». Φορούσε ένα σέξι μεταλικό μπικίνι και ψηλές μπότες με camo print. Έχει τα μακριά ξανθά μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Ακόμα ένα μεγάλο ειδύλλιο έφτασε στο τέλος του. Τι κι αν υπήρξαν ατελείωτες δηλώσεις αγάπης από την πλευρά της Kim και άπειρα τατουάζ από την πλευρά του Pete; Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο SNL και έδωσε το πρώτο του φιλί μπροστά στην κάμερα, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με πηγές, οι πρώην σύντροφοι αποφάσισαν να μείνουν φίλοι και τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ο επίσημος λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόσταση και η δυσκολία διατήρησης του πάθους, με τόσα χιλιόμετρα να τους χωρίζουν. Το τελευταίο διάστημα, ο Pete Davidson βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Wizards!, ενώ η Kim είναι στο Los Angeles με την οικογένειά της. Ωστόσο, τον επισκέφθηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.