CELEBRITIES

Η Lily-Rose Depp ποζάρει topless σε μια υπέροχη φωτογράφιση-tribute στο 1999


JTeam

18 Αυγούστου 2022

Η Lily-Rose Depp ποζάρει topless σε μια υπέροχη φωτογράφιση-tribute στο 1999
Η Lily-Rose Depp εντυπωσιάζει στη νέα της Grunge-Chic φωτογράφιση (και επιβεβαιώνει το θαύμα των γονιδίων)

Η Lily-Rose Depp χαράσσει την δική της ξεχωριστή πορεία στην βιομηχανία της μόδας και του θεάματος. Το 18χρονο μοντέλο και ηθοποιός -πρωταγωνιστεί στο Planetarium στο πλευρό της Natalie Portman- έχει ήδη εμφανιστεί πολλές φορές στα shows του Karl Lagerfeld στο oικο Chanel του οποίου είναι μία από τις μούσες. Αυτή τη φορά, όμως, έκανε την πιο τολμηρή της φωτογράφιση, παίρνοντας το ρίσκο να φωτογραφηθεί topless.

Για το εξώφυλλο του CR Fashion Book, η Depp ποζάρει ημίγυμνη, φορώντας μόνο ένα πολύ καυτό σορτσάκι και sparkly ankle boots στην κάμερα του Steven Klein. Ολόκληρη η αισθητική της φωτογράφισης ήταν αφιερωμένη στο έτος 1999, την χρονιά δηλαδή που γεννήθηκε.

Jenny.Gr

Η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis έχει πλέον μεγαλώσει και αποκτήσει εμπειρία που αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που στήνεται, ποζάρει κοιτάζει τον φακό.

Jenny.Gr

Σε άλλη ασπρόμαυρη αυτή την φορά λήψη, την βλέπουμε με μαύρο κορμάκι και καπέλο ιππασίας, ενώ σε μία ακόμα ποζάρει με ρομαντικό μίνι φόρεμα και loafers.

Το styling του shooting επιμελήθηκε η εμβληματική Carine Roitfeld, με το αποτέλεσμα να είναι μοντέρνο και grunge.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.