CELEBRITIES

O 58χρονος Nicolas Cage και η 27χρονη Riko Shibata απέκτησαν το πρώτο τους παιδί


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

O 58χρονος Nicolas Cage και η 27χρονη Riko Shibata απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Photo credits: Splash News/Ideal Image
O Nicolas Cage και η Riko Shibata έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι

Ένα κοριτσάκι απέκτησαν ο Nicolas Cage και η Riko Shibata ανακοινώνοντας τα ευχάριστα μέσω των εκπροσώπων τους. Ο 58χρονος ηθοποιός και η 27χρονη καλλιτέχνης σύζυγός του έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Σεπτεμβρίου .

«O Nicolas και η Riko είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση της κόρης τους. Μητέρα και κόρη πηγαίνουν καλά στην υγεία τους», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του ζευγαριού στο People.

Αν και είναι το πρώτο παιδί για τη Shibata, για τον διάσημο ηθοποιό είναι το τρίτο, ωστόσο η πρώτη του κόρη. Ειδικότερα, ο Cage έχει αποκτήσει ήδη από προηγούμενες σχέσεις του, τον 31 ετών Weston και τον 16χρονο Kal-El.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τα ευχάριστα, με τον ηθοποιό να αναφέρει σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Kelly Clarkson πως περίμεναν κοριτσάκι.

«Θα ανακοινώσω κάποια τεράστια νέα για όλους. Θα αποκτήσω ένα μικρό κοριτσάκι», είχε δηλώσει, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως είναι ενθουσιασμένος να έχει πάλι ένα μωρό. «Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει και μου έχει λείψει να πηγαίνω στο κατάστημα παιχνιδιών. Μου λείπει να τραγουδώ νανουρίσματα και να λικνίζομαι την κουνιστή καρέκλα. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό».