CELEBRITIES

Irina Shayk στους haters της Emily Ratajkowski: «Δεν μας παρατάς, με τη βασική προσωπικότητά σου;»


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2022

Irina Shayk στους haters της Emily Ratajkowski: «Δεν μας παρατάς, με τη βασική προσωπικότητά σου;»
Η Irina Shayk έδειξε τι σημαίνει φιλία, όταν οι haters προσπάθησαν (πάλι) να ντροπιάσουν τη φίλη της για μια, αντικειμενικά, πανέμορφη φωτογραφία με το παιδί της

Emily Ratajkowski και Irina Shayk έχουν μια πολύ στενή φιλική σχέση και είναι εκεί η μία για την άλλη, πόσο μάλλον σε στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά: Η Emily Ratajkowski συνηθίζει να αναρτά αποκαλυπτικές φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και έτσι έγινε και αυτήν την φορά, όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί κάνοντας μπάνιο μαζί με τον γιο της. Τα τρυφερά αυτά στιγμιότυπα ανέβηκαν στην συνέχεια στο instagram account της και τα σχόλια περί ιδιωτικότητας δεν έλειψαν.

Ανάμεσα σε αυτά τα σχόλια υπήρχαν και εκείνα που έγραφαν χαρακτηριστικά: «Σεβάσου την ευπρέπεια του γιου σου» και «σταμάτα να γυμνώνεσαι για την προσοχή». Και τώρα είναι που στο παιχνίδι μπαίνει και η Irina η οποία για αρχή αποφάσισε να ανταποδώσει στα σχόλια αυτά, κάτω από την φωτογραφία της Emrata με emoji παλαμάκια (ειρωνικά προφανώς), ενώ στην συνέχεια απάντησε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν πας να γ@μηθείς με την κάτω του μέσου προσωπικότητά σου;».

Tα σχόλια της Irina στήριξαν και άλλοι celebrities, οι οποίοι πήραν θέση υπέρ της Emrata με την σειρά τους, όπως ο Tan France του Queer Eye, που έγραψε «ΝΑΙ IRINA! Δεν θα μπορούσα να το έχω πει καλύτερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.