CELEBRITIES

Η Helena Christensen σε νέα καμπάνια εσωρούχων δείχνει πως σαν τα '90s supermodels, τίποτα


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

Η Helena Christensen σε νέα καμπάνια εσωρούχων δείχνει πως σαν τα '90s supermodels, τίποτα
Η Helena Christensen ποζάρει για νέα καμπάνια εσωρούχων και κόβει την ανάσα

Η Helena Christensen, ένα από τα θρυλικά 90s super models συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της σε fashion shows και συμμετέχοντας σε καμπάνιες. Η πιο πρόσφατη είναι και άκρως αισθησιακή.

Το 53χρονο μοντέλο διατηρεί μια απίστευτη σιλουέτα και τώρα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων της εταιρίας «Coco de Mer» και οι φωτογραφίες της είναι καταπληκτικές.

Εμφανίζεται στον όμορφο κήπο μιας αριστοκρατικής έπαυλης και φοράει μαύρα, δαντελένια εσώρουχα, κορμάκια και ζαρτιέρες και το sexyness ξεχειλίζει.

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, η Helena Christensen έκανε μια εξαιρετική φωτογράφιση που θύμισε τις ένδοξες εποχές που μεσουρανούσε στα catwalk της δεκαετίας του ‘90. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το διάσημο μοντέλο συνεργάζεται με την εταιρία εσωρούχων Coco de Mer.

Jenny.Gr

Η star του modeling από τη Δανία ποζάρει με sexy μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και όλοι μιλούν για το απίστευτο κορμί της. «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με αυτήν την εμπνευσμένη ομάδα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από cool γυναίκες» έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

Jenny.Gr

Απλά εκπληκτική!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.