CELEBRITIES

H Megan Fox έγινε ξανθιά και oι fans σχολιάζουν πόσο μοιάζει με την Kim Kardashian


JTeam

2 Οκτωβρίου 2022

H Megan Fox έγινε ξανθιά και oι fans σχολιάζουν πόσο μοιάζει με την Kim Kardashian
H Megan Fox έγινε ξανθιά και όλοι λένε πως μοιάζει με την Kim Kardashian

Η Kim Kardashian πριν από λίγους μήνες υιοθέτησε στα μαλλιά την icy blonde απόχρωση που λατρεύει. Κάτι που φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στη Megan Fox.

Η σταρ του Jennifer's Body ήταν πάντα γνωστή για τα σκούρα μαλλιά της, αλλά πρόσφατα έκανε μια δραστική αλλαγή υιοθετώντας ένα νέο πλατινέ ξανθό. Ο κομμωτής των διασημοτήτων Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε τη νέα δραστική εμφάνιση της Fox σε μια ανάρτηση στο Instagram και τα νέα μαλλιά της Fox είναι εντυπωσιακά.

Με αφορμή την επίσκεψη της στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας υιοθέτησε ένα «spy Barbie» look και αυτή είναι η ονομασία που του έδωσε ο hairstylist. Πλέον όμως όλοι σχολιάζουν ότι η Megan είναι ίδια με την Kim και η αλήθεια είναι ότι πλέον οι δυό τους μοιάζουν πολύ.

Προηγουμένως τα μαλλιά της Fox ήταν μια απόχρωση παστέλ τριανγταφυλλί απόχρωση που ταίριαζε με τη ροζ αισθητική του συντρόφου της MGK. Τα ροζ μαλλιά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Hulu του MGK, το οποίο είχε τον εύστοχο τίτλο Life In Pink.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.