CELEBRITIES

Britney Spears: Κουρεύτηκε και κυλιέται γυμνή στην άμμο - Τα νέα ποστ που προκαλούν ανησυχία (και αμηχανία)


JTeam

6 Οκτωβρίου 2022

Britney Spears: Κουρεύτηκε και κυλιέται γυμνή στην άμμο - Τα νέα ποστ που προκαλούν ανησυχία (και αμηχανία)
H φάση με την Britney έχει γίνει αρκετά αμήχανη, αφού εξακολουθεί να φέρεται παράλογα μπροστά από την κάμερα, τώρα γυμνή σε παραλία

Εκείνη μπορεί να δείχνει πως το απολαμβάνει, οι υπόλοιποι πάντως και σίγουρα τα παιδιά της, καθόλου. Οι δυο γιοι της Βritney είχαν δηλώσει δημόσια πως έχουν νιώσει ντροπή για τις αποκαλυπτικές και πολλές φορές γυμνές εικόνες που η ίδια αναρτά στα social. Έτσι και αυτή την φορά η Spears επέστρεψε στο Instagram (το οποίο έχει κλείσει και ξανανοίξει πάνω από 8 φορές), με ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται ολόγυμνη σε παραλία και δηλώνει πως έχει κόψει κοντά τα μαλλιά της.

Στο νέο βίντεο η 40χρονη τραγουδίστρια, δηλώνει πως έκοψε κοντά τα μαλλιά της αλλά «δεν θέλει να τα δείξει ακόμη», όπως γράφει στην δημοσίευση. Φοράει μάλιστα και ένα καπέλο που καλύπτει το κεφάλι της, ωστόσο στο πλάι φαίνονται μερικές κοντές τούφες κι ενώ στριφογυρίζει συνεχώς, κυλιέται στην άμμο και στέκεται όρθια δίπλα στη θάλασσα, αποκαλύπτεται επίσης μια κοντή κοτσίδα στο πίσω μέρος. Ταυτόχρονα κρατάει με τα χέρια της το στήθος της.

Ομολογουμένως η Britney φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά της, αφού συχνά αποφασίζει να "ξεσπά" στο κούρεμά της, είτε προσθέτοντας παρά πολύ μακριά extension, είτε κουρεύοντάς τα κοντά ή όταν αποφάσισε να ξυρίσει ολο της το κεφάλι -όπως θυμόμαστε όλοι.

Η τραγουδίστρια πάντως δεν έμεινε μόνο στο βίντεο, αλλά στη συνέχεια δημοσίευσε και κάποιες ακόμη γυμνές εικόνες από την ημέρα της στην παραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.