CELEBRITIES

Rihanna: Η hot φωτογράφιση με τη νέα συλλογή εσωρούχων της


JTeam

9 Νοεμβρίου 2022

Rihanna: Η hot φωτογράφιση με τη νέα συλλογή εσωρούχων της
@badgalriri
Η star φωτογραφίζεται για τα νέα εσώρουχα Savage X Fenty by Rihanna και κάνει την πιο δυναμική επιστροφή ως νέα μαμά

Η Rihanna ξέρει καλά πώς να προωθεί το brand εσωρούχων της και αυτό ακριβώς αποδεικνύει μέσα από την hot φωτογράφησή της, η οποία δημοσιεύτηκε μόλις χθες στο instagram account της. Ποζάρει πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, και όχι μόνο απολαμβάνει τα εσώρουχα που η ίδια έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει, αλλά αποδεικνύει πως η μητρότητα τελικά της πηγαίνει πολύ.

Jenny.Gr

Η star της R&B μουσικής απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Μάιο, μαζί με τον αγαπημένο της ASAP Rocky και τους τελευταίους μήνες, είχε βάλει για λίγο στην άκρη την καριέρα της. Ωστόσο πλέον δείχνει πιο έτοιμη ποτέ να επιστρέψει και πάλι στη βιομηχανία του θεάματος και της μουσικής, αφού όχι μόνο ετοιμάζει το πολυαναμενόμενο Fenty Show, αλλά κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι "Lift me up", ύστερα από 6 χρόνια αποχής.

Jenny.Gr

Και δεν σταματά εδώ, στα πλαίσια προώθησης των εσωρούχων της και του brand της Fenty, έκανε μια iconic φωτογράφηση, η οποία ήρθε για να μείνει. Άλλωστε δεν χρειάστηκε και πολύ για να ενθουσιάσει το κοινό και να γίνει viral. Η Riri ποζάρει αισθησιακά με τα νέα της εσώρουχα SAVAGE X FENTY BY RIHANNA και κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Jenny.Gr

Welcome Back Badgalriri.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.