CELEBRITIES

Ο Kanye West ήρθε σε διακανονισμό με την Kim: Θα δίνει διατροφή 200.000$ τον μήνα


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Ο Kanye West ήρθε σε διακανονισμό με την Kim: Θα δίνει διατροφή 200.000$ τον μήνα
Splash News
Θα αποφύγουν τη δίκη του επόμενου μήνα

H Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν να έρθουν σε διακανονισμό για το διαζύγιό τους, αποφεύγοντας τη δίκη του επόμενου μήνα. Οι δικηγόροι και των δύο κατέθεσαν έγγραφα με τα οποία ζητούν δικαστής να εγκρίνει τους όρους στους οποίους συμφώνησαν.

Ανάμεσα σε όσα προβλέπονται, είναι και ότι ο West θα πρέπει να καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, θα έχουν κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και θα συνεισφέρουν εξίσου στην κάλυψη των δαπανών για την ασφάλεια, την εκπαίδευση αλλά και την ιατρική τους περίθαλψη.

Ο διακανονισμός προβλέπει ότι ο καθένας τους θα αποπληρώσει τα δικά του χρέη. Οι δυο τους είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες.

Ο γάμος τους έληξε μετά από οκτώ χρόνια, όμως τα θέματα που σχετίζονταν με τα περιουσιακά τους, αλλά και την επιμέλεια των παιδιών αναμένονταν να επιλυθούν σε δίκη που θα ξεκινούσε στις 14 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι, που έκανε γνωστή τη σχέση του τον Απρίλιο του 2012 και παντρεύτηκε τον Μάιο του 2014, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τους North, Saint, West, και Psalm West. Το ζευγάρι ήταν φίλοι για χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι και ο West εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της οικογένειάς της το 2010. Ο Kanye νοίκιασε το γήπεδο μπέιζμπολ του San Francisco Giants και μια ορχήστρα για να της κάνει πρόταση γάμου μπροστά στην την οικογένειά της, αλλά και τις κάμερες της εκπομπής τους, το 2013, λίγους μήνες μετά την γέννηση της πρώτης τους κόρης, North West.

Παντρεύτηκαν στην Ιταλία τον Μάιο του 2014 και η φωτογραφία του φιλιού τους την ημέρα του γάμου τους έγινε, τότε, η πιο δημοφιλής ανάρτηση στην ιστορία του Instagram μέχρι τότε. Η Kardashian γέννησε τον πρώτο γιο του ζευγαριού, Saint West, τον επόμενο χρόνο. Απέκτησαν τα άλλα δύο παιδιά, μέσω παρένθετης μητέρας, αφού η Kim υπέφερε από επιπλοκές στην υγεία της κατά τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.