CELEBRITIES

Οι Ολυμπιονίκες Laurie Hernandez και Charlotte Drury επιβεβαιώνουν τη σχέση τους μέσα από ένα τρυφερό post


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Οι Ολυμπιονίκες Laurie Hernandez και Charlotte Drury επιβεβαιώνουν τη σχέση τους μέσα από ένα τρυφερό post
@lauriehernandez
«Δυο ολόκληρα χρόνια, μπορείτε να το πιστέψετε», έγραψε χαρακτηριστικά η Hernandez με αφορμή την επέτειο με την επίσης αθλήτρια σύντροφο της, Charlotte Drury

Πρόκειται για δυο Ολυμπιονίκες αθλήτριες, διεθνούς φήμης, οι οποίες ναι μεν είχαν ποστάρει και εμφανιστεί πολλές φορές μαζί, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει τίποτα. Μέχρι την Δευτέρα, όπου μοιράστηκαν με το κοινό, πώς γιορτάζουν 2 χρόνια σχέσης και μάλιστα δημοσίευσαν και οι δυο, τρυφερές αναρτήσεις, με αφορμή την επέτειο τους.

Στην ανάρτηση της Hernandez, η επίσης αθλήτρια τραμπολίνου η Crury, της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Το ζευγάρι πολλές φορές έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν κοινές φωτογραφίες από διάφορες στιγμές τους, αλλά για πρώτη φορά μίλησαν και επισημοποίησαν την σχέση τους με αφορμή τα δύο χρόνια κοινής τους ζωής.

Η Hernandez σε πρόσφατη συνέντευξη της τον Οκτώβριο, είχε αναφερθεί στην σύντροφο της, λέγοντας πως κάνει την ζωή της πολύ καλύτερη, χωρίς ωστόσο να έχει ονομάσει την Charlotte Drury. Από την άλλη, η Drury δημοσιεύει συχνά αναρτήσεις με την αγαπημένη της, ενώ πρόσφατα οι δυο τους είχαν πάει σε συναυλία του Harry Styles στην Νέα Υόρκη και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Οι δυο τους μέσα και από αλλά στιγμιότυπα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές η μια προς την άλλη και να περνούν ξέγνοιαστες και ευχάριστες στιγμές παρέα, κρατώντας ωστόσο ιδιωτικότητα στην σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.