CELEBRITIES

Ο βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε (ξανά) επίθεση με αυγά


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2022

Ο βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε (ξανά) επίθεση με αυγά
Splash News
Ο 74χρονος μονάρχης παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμος

Ο βασιλιάς Κάρολος μέσα σε έναν μήνα, δέχτηκε για δεύτερη φορά επίθεση με αυγό με τους σωματοφύλακές του να επεμβαίνουν γρήγορα για να τον απομακρύνουν από το σημείο στην πλατεία St George's στο Luton.

Η αστυνομία του Bedfordshire συνέλαβε έναν 20χρονο άνδρα για το επεισόδιο. Ωστόσο, ο 74χρονος μονάρχης συνέχισε απτόητος τις χειραψίες με τους πολίτες σαν να μη συνέβη ποτέ το περιστατικό.

Η επανάληψη των επιθέσεων φαίνεται πως του έδωσε την απαραίτητη εμπειρία για να τα βγάζει πέρα με τέτοια περιστατικά, καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο ο βασιλιάς είναι απόλυτα ψύχραιμος μετά την επίθεση.

Η προηγούμενη επίθεση με αυγό, είχε συμβεί τον Νοέμβριο και καταγράφηκε σε βίντεο. Ο 23χρονος δράστης είχε τεθεί υπό κράτηση και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Από τα video που είχαν δημοσιευτεί τότε, ο Κάρολος φαίνεται να διαχειρίζεται το περιστατικό με ψυχραιμία και να συνεχίζει κανονικά τη συζήτηση που είχε με αξιωματούχο. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον ύποπτο στο έδαφος μετά τη ρίψη των αυγών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.