CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Πουλάει το πολυτελές σπίτι της στο Bel Air για $42,5 εκατομμύρια


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2023

Jennifer Lopez: Πουλάει το πολυτελές σπίτι της στο Bel Air για $42,5 εκατομμύρια
 Η Jennifer Lopez πουλάει την υπερπολυτελή της έπαυλη στο Bel Air της Καλιφόρνια για 42.500.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου, το σπίτι βρίσκεται σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων γης, αρχικά σχεδιασμένο από τον εμβληματικό αρχιτέκτονα Samuel Marx.

Η Jennifer Lopez αγόρασε το ακίντο το 2016 από τη ηθοποιό Sela Ward, όπως ανέφερε η Wall Street Journal. Η ανακαίνιση που ακολούθησε κόστισε στην τραγουδίστρια $28 εκατομμύρια.

Το κυρίως σπίτι με την ιδιαίτερη διακόσμηση σε στυλ γαλλικής εξοχής με πέτρα και ξύλο περιλαμβάνει εννέα υπνοδωμάτια, κουζίνα με ενσωματωμένο χώρο πρωινού, δωμάτιο παιχνιδιών, βιβλιοθήκη, δωμάτιο μασάζ, έναν ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα κινηματοφράφου 30 θέσεων. Στους τοίχους της αίθουσας κρέμονται αφίσες από μερικές από τις ταινίες της Jennifer και του Ben. Στον επάνω όροφο, υπάρχει ένα γραφείο, μια αίθουσα μασάζ και μια σουίτα για τους φιλοξενούμενους. Το σπίτι είναι ιδιαίτερα φωτεινό και λεχει υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή. Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο σπίτι για τους επισκέπτες, όπως και πισίνα, βιολογικός λαχανόκηπος, λίμνη με αμμώδη παραλία, υπαίθριο αμφιθέατρο 100 ατόμων και ιδιωτικά μονοπάτια.

Η Jennifer Lopez και ο σύζυγός της Ben Affleck, ο οποίος πούλησε το σπίτι του στο Palisades τον για $28,5 εκατομμύρια, σχεδίαζαν να ανακαινίσουν και να ζήσουν στην έπαυλη στο Bel AIr μετά τον γάμο τους. Τα σχέδια ωστόσο άλλαξαν, σύμφωνα με το TMZ και τώρα ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Beverly Hills, ενώ βρίσκονται και πάλι σε αναζήτηση νέας συζυγικής εστίας. Το ζευγάρι έχει επίσης ένα κτήμα 87 στρεμμάτων που πωλείται για $8,9 εκατομμύρια, καθώς και ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, ένα αρχοντικό στα Hamptons και ένα μικρό εξοχικό στη γειτονιά Encino του L.A..

Το νέο της πώλησης του σπιτιού έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την είδηση της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του Ben και της Jenni με γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα καταστημάτων καφέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.