CELEBRITIES

Η Christina Aguilera εξηγεί πώς οι απόψεις των ανδρών επηρέασαν την εικόνα που είχε για το σώμα της


JTeam

29 Μαρτίου 2023

Η Christina Aguilera εξηγεί πώς οι απόψεις των ανδρών επηρέασαν την εικόνα που είχε για το σώμα της
Instagram @xtina
«Σ’ αυτόν τον χώρο, θα δέχεσαι πολλές απόψεις για το κορμί σου, τη σεξουαλικότητά σου, το τι είναι υπερβολικό και τι λίγο. Σε μεγάλο ποσοστό, πρόκειται για γνώμες ανδρών και μεγαλύτερων σε ηλικία επιχειρηματιών»

Αν θέλαμε να περιγράψουμε την Christina Aguilera με δύο λέξεις, θα τη λέγαμε pop icon – χωρίς υπερβολή. Είναι, επίσης, επιχειρηματίας, καθώς πρόσφατα συνίδρυσε την Playground, μία εταιρεία φτιαγμένη από γυναίκες, αφιερωμένη στη σεξουαλική υγεία και την ευεξία των γυναικών.

Σε συνέντευξή της σου Allure, μίλησε για την καριέρα της – μία καριέρα που ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών – αλλά και τη σεξουαλικοποίηση από την εφηβεία της. Στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο την έκαναν να αισθάνεται για το σώμα της, τα σχεδόν ανύπαρκτα όρια και τον ρόλο των ανδρών σε όλο αυτό.

«Σ’ αυτόν τον χώρο, θα δέχεσαι πολλές απόψεις για το κορμί σου, τη σεξουαλικότητά σου, το τι είναι υπερβολικό και τι λίγο. Σε μεγάλο ποσοστό, πρόκειται για γνώμες ανδρών και μεγαλύτερων σε ηλικία επιχειρηματιών, οι οποίες δε θα έπρεπε να αφορούν στο σώμα σου και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου», είπε.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι αισθανόταν πως το σώμα της δεν της ανήκε. «Από την καλλιτεχνική πλευρά, δεν έδινα μηνύματα που όντως εκπροσωπούσαν το ποια ήμουν», σημείωσε, και μίλησε για το δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο Stripped. «Ο κόσμος πάντα πίστευε πως επρόκειτο για κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο, αλλά στην πραγματικότητα, ήμουν εγώ που έλεγα την αλήθεια μου, για το πώς ένιωθα που ήμουν αυτή που ήμουν, αγκαλιάζοντας το σώμα μου – για το ότι ήμουν γυναίκα έξω από τα πρότυπα των άλλων».

Παρότι έκανε μουσική με στόχο «να εξυμνήσει όλα τα συναισθήματα της γυναικείας φύσης», η Aguilera ήταν αρκετά θαρραλέα ώστε να εκφράσει και τα πιο επιφανειακά της χαρακτηριστικά.

«Πάντα ήθελα οι γυναίκες να αισθάνονται αρκετά άνετα και ασφαλείς για να εξερευνήσουν όλα εκείνα που τις κάνουν να αισθάνονται καλά», είπε. «Να αγκαλιάζουν τη σεξουαλικότητά τους για να νιώσουν δυνατές και καλά και εξωστρεφείς, αν αυτές οι γυναίκες θέλουν να είναι».

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μία από τις συνιδρύτριες της Playground. «Όλο έχει σχέση με το να δημιουργείς πράγματα που προσφέρουν όχι μόνο ευχαρίστηση, αλλά κάνουν καλό σε εσένα και στο αιδοίο σου, γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα πάντα, κατά τη γνώμη μας», δήλωσε. «Εκεί βρίσκεται η ευχαρίστηση, αλλά και ο πόνος. Η γέννηση της ζωής. Το αιδοίο περνάει πολλά, οπότε πρέπει να το κάνουμε να νιώσει καλά. Πρέπει να το φροντίζουμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.