CELEBRITIES

Η Kim Kardashian μίλησε επιτέλους για τον Kanye West: «Με αυτά που κάνει, θα βλάψει τα παιδιά»


JTeam

26 Μαΐου 2023

Η Kim Kardashian μίλησε επιτέλους για τον Kanye West: «Με αυτά που κάνει, θα βλάψει τα παιδιά»
Instagram @kimkardashian
Είπε το σωστό πράγμα, τη σωστή στιγμή, μετά από έναν χρόνο σιωπής

Η Kim Kardashian απασφάλισε. Κρατιόταν τόσον καιρό, δεν έλεγε τίποτα για να προστατεύσει τα παιδιά, αλλά ήρθε η ώρα της έκρηξης – μίας έκρηξης που, για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε με ανυπομονησία. Και μας τα έδωσε όλα στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας σεζόν του The Kardashians, γιατί αυτή είναι.

«Όλα αυτά που κάνει, δεν ξέρω πώς διάολο να τα αποκαλέσω, θα προκαλέσουν στα παιδιά τόσο κακό μία μέρα – πολύ περισσότερο απ’ όσο θα τα πληγώσει το δικό μου sex tape», είπε για τον Kanye West και είχε δίκιο.

Ως τώρα, δίσταζε να μιλήσει δημόσια για τον πρώην σύζυγό της, για να μην αμαυρώσει την εικόνα του στα μάτια των τεσσάρων παιδιών τους. «Πρέπει να κάτσω εδώ και να μην πω τίποτα, ποτέ, επειδή ξέρω πως μία μέρα, τα παιδιά θα το εκτιμήσουν», εξήγησε. «Μπροστά τους, θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Κάποια μέρα, όταν θα δουν τα πράγματα μόνα τους, θα απαντήσω ό,τι θέλουν, αλλά είναι πολύ όλο αυτό».

Στη συνέχεια, έβαλε τα κλάματα. «Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το αφήγημα, και σκέφτομαι, πότε θα τελειώσει; Είναι πάντα τόσο έντονο. Δεν πρόκειται να έχω δημόσια κόντρα μαζί του. Είμαι κολλημένη σ’ αυτό για όλη μου τη ζωή», είπε.

Η Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από 7 χρόνια γάμου. Άτομο του περιβάλλοντός της, δήλωνε στο TMZ πως ο λόγος ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων, καθώς διαφωνούσαν σε ζητήματα πολιτικής και τρόπου ζωής. Εκείνος, μετά τον χωρισμό τους, έκανε μία σειρά αντισημιτικών σχολίων, μοιράστηκε αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας, πήρε το μέρος ακροδεξιών και λευκών ρατσιστών. Επιπλέον, απείλησε τον τότε σύντροφο της Kim, Pete Davidson, ενώ κατηγόρησε την ίδια για απιστία.

Η συμπεριφορά του, του κόστισε, βέβαια. Έχασε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, έσπασαν συνεργασίες με μεγάλα brands όπως η GAP, η Adidas και η Balenciaga, τον απέλυσε το πρακτορείο του και ακυρώθηκαν συναυλίες. Και φέτος, κυκλοφόρησε έρευνα που υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 30 εγκλήματα μίσους θα μπορούσαν να συνδέονται στα αντισημιτικά του σχόλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.